Bunlara hazır mısınız?

Son 6 yıldır Türkiye içeriden ve dışarıdan onlarca saldırı yaşadı ve hâlâ yaşıyor. İlk saldırı 2013’te Gezi terörizmiyle başladı. Gezi iddianamesi her şeyi ortaya koydu....

Son 6 yıldır Türkiye içeriden ve dışarıdan onlarca saldırı yaşadı ve hâlâ yaşıyor. İlk saldırı 2013’te Gezi terörizmiyle başladı. Gezi iddianamesi her şeyi ortaya koydu. Çözüm sürecini bitiren, Kürt vatandaşlarımıza, “Devletin verdikleriyle mi yetineceksiniz? Siz her şeyi sertlikle elde ettiniz” anlamında şeyler söyleyen Osman Kavala ve ekibi şu anda yargılanıyor. Sokaktan iktidar devirmek neymiş mahkemede anlatırlar.
17-25 Aralık’ı hep beraber yaşadık. FETÖ’cülerin saldırısı püskürtüldü. Sonra 7 Haziran-1 Kasım sürecinde PKK’lıların saldırısını gördük. Hendek kazanlar, “sırtımızı YPG’ye yasladık” diyenler, Türkiye topraklarını işgal etmek isteyenler, “Seni adil yargılayacağız” tehdidinde bulunanlar 1 Kasım seçimleriyle tarih oldular. Şimdi cezaevinde çürüyorlar.
Bunlar yetmemiş olacak ki, ABD, YPG’ye ağır silahlar ve binlerce tır mühimmat verdi. Bu kadar silahın ancak Türkiye’ye saldırı amacıyla verildiğini cümle âlem biliyor. Sınırımızda bir PKK-YPG devleti kurulmak isteniyor. Ama bunların hepsini devletimizi bertaraf etti. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu PKK’nın nasıl yolun sonuna geldiğini tek tek örneklerle anlatıyor. 
Ancak PKK’ya can suyu olanlar var. CHP-İyi Parti-Saadet-HDP ittifakı her şeyi ortaya koyuyor. Bu ittifakın Kadıköy adayı PKK’ya Cizre’de, Lice’de operasyon yapan devletimizi değil terör örgütünü destekledi. Bu ittifakın Beyoğlu adayı açık açık devletimize katil imasında bulundu. Bu ittifakın Seyhan adayı PKK’nın siyasi kanadı HDP’yle iş birliği yaptıklarını açık açık söyledi. Bu ittifakın CHP’li kadın milletvekili, “Elimde YPG’yi terör örgütü olarak tanımlayacak istihbarat yok” dedi. Bu ittifakın hiçbir adayı PKK’yı açıktan kınayamadı. Daha neler neler...
26 Şubat’ta İstanbul'da düzenlenen operasyonda, İçişleri Bakanlığı'nın aranan teröristler listesinde "yeşil" kategoride bulunan DHKP-C'nin sözde genel sekreteri Ümit İlter, "gri" kategoride aranan Emel Yeşilırmak ve İbrahim Gökçek ile "silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek" suçundan aranan örgütün sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu'nun da aralarında bulunduğu sekiz şüpheli gözaltına alınmıştı. Nerede alınmıştı? İdil Kültür Merkezi'nde.
Şimdi düşünün. Kadıköy, Beyoğlu gibi yerleri PKK’ya sempatiyle bakan adaylar kazanırsa buraların kültür merkezlerinde de teröristlerin saklanmayacağının garantisi var mı? Öyle ya, devlet katil diyen, Cizre ve Lice’de devletimizin yaptığı operasyonları kınayıp terör örgütlerine selam sarkıtanlar teröristleri de himaye ederler. Bundan hiç şüpheniz olmasın.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.643 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar