Bu millî güvenliği ihlal değilse ne?

Odatv bir millî güvenlik sorunudur. Libya şehidimizin kimliğini ifşa ettiler. Türkiye'nin sırlarını ifşa etmek için ellerinden geleni yaptılar. Dün Sabah gazetesinde Halit Turan "Köstebek astsubayın flaş tapeleri: Müyesser abla ile beraber yazıyoruz" başlıklı harika bir habere imza atmış.

Odatv bir millî güvenlik sorunudur. Libya şehidimizin kimliğini ifşa ettiler.

Türkiye'nin sırlarını ifşa etmek için ellerinden geleni yaptılar. Dün Sabah gazetesinde Halit Turan "Köstebek astsubayın flaş tapeleri: Müyesser abla ile beraber yazıyoruz" başlıklı harika bir habere imza atmış. Kendisini ve Sabah'ı kutluyorum. Hiç dokunmadan veriyorum:
               ***
Soruşturmanın bir numaralı şüphelisi astsubay Erdal Baran'ın şüpheli Müyesser Yıldız ile Tele 1 Temsilcisi İsmail Dükel'e özellikle Suriye ve Libya'ya yönelik TSK'da gizlilik içerisinde yürütülen askerî harekâtların öncesi veya sonrasında elde ettiği bilgileri vakit kaybetmeksizin servis ettiğine ilişkin kaydedilen tapelere geniş yer verildi.

Görüşmelerde aktarılan bilgiler, savcılık tarafından Genelkurmay Başkanlığı'na da sorularak gerçeklikleri doğrulandı. Köstebek Baran'ın Libya'da olası şehit ve yaralı askerlerin hangi ülke üzerinden nasıl taşınacağı konusunda çok gizli bilgileri Müyesser Yıldız'a aktardığı, Suriye ve Libya'da görev yapacak birlik ve komutanların isimlerini de askerlerin gideceği güzergâh detaylarıyla birlikte paylaştığı belirlendi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.646 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar