“Bizi darbettiler, başsavcıları değiştirin!..”

 MİT şehidimizin kimliğini bile bile deşifre eden Barış Pehlivan ve avukatları, “Bizi darbettiler” diye kamuoyu algılarına devam ediyorlar.

Kendi imzasıyla darp edilmediği ortaya çıkmasına rağmen karanlık oda, hep yaptığı gibi yalan haber yapmaya devam ediyor. Bu arada karanlık oda kapatılmıştı ama yeni bir adres üzerinden kara propagandalarına devam ediyorlar. BTK o hesabı da kapatmalı.
Karanlık odanın darp yalanını servis etmeye devam etmesinin bir sebebi daha var: O da İstanbul’daki belirli savcı ve hâkimleri yemek!.. Bakın niye?
İstanbul’daki Silivri Cezaevi ve Metris Cezaevi’nin sorumluluğu Bakırköy Başsavcılığı’nda. Sadece Silivri’de 21 bin mahkûm var. Buranın idaresi, sevki ve yönetmesi  çok ciddi bir iş. PKK ve FETÖ’cüler de buralarda kalıyor. Bugüne kadar cezaevlerinde sıkıntı çıkmadı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar