Adalet ve hakkaniyet meselesi

Bu köşenin düzenli okurları iyi bilirler ki, ben bir yandan FETÖ terör örgütüyle diğer yandan da PKK terör örgütüyle ölümüne mücadele etmiş milliyetçi-muhafazakâr bir gazeteciyim.

Zaten Türk milleti de beni bu mücadelemle tanıdı. Bu konuda tevazu gösterirsem adalete aykırı olur...
FETÖ ve PKK ile en sert şekilde ve hiç korkmadan mücadele eden 1 numaralı gazeteci kimdir diye topluma sorsalar ben eminim milletimiz benim ismimi verecektir. Özellikle 2013-16 döneminde şimdi aslan kesilen kimilerinin korkudan ödü patlıyordu. Bu millet sahte kabadayılardan çok sıkıldı. Bunu da birileri bilmelidir.
Aynı şekilde şu an yeniden yargılanmaları gündemde olan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak zihniyetiyle de, Osman Kavala zihniyetiyle de Türk basınında en çok ben mücadele ettim. Altan ve Ilıcak 17-25 Aralık FETÖ darbe teşebbüsünü alenen desteklediler ve demokrasiye ihanet ettiler.
Nazlı Ilıcak'ın 17-25 ihanetine imza atan FETÖ polis şefleriyle ilişkisini onlarca kez yazdım. Ahmet Altan'ın 17-25 Aralık sonrası FETÖ vesayetini savunan zihniyetiyle hep savaştım. Aynı şekilde Osman Kavala'nın o dönem için doğru bir adım olan çözüm sürecini baltalamak için Sırrı Süreyya Önder aracılığıyla PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a gönderdiği mesajdan bu köşede çok bahsettim.
7 Haziran-1 Kasım sürecinde Kavala alenen PKK terör örgütünün siyasi kolunun militanlığını yaptı. Bütün bunlar doğru. Bu üç şahıs da Türk milletinin vicdanında mahkûm oldular. Şu an hapisteler.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.643 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar