7 Şubat MİT Kumpasının gerekçeli kararı

FETÖ’cüler yurt dışında sosyal medya; ama daha çok YouTube üzerinden kara propagandaya kaldıkları yerden devam ediyorlar

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmak için her şeyi yapan FETÖ’cülerin kurdukları kumpaslar bir bir ortaya çıkıyor. Gerçek yüzlerini herkes gördü.
İki gün önce mahkeme gerekçeli kararı açıkladı. Sabah gazetesinden Mustafa Sait Özkan’ın haberine bir bakalım. Özkan güzel bir derleme yapmış.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün; hem 7 Şubat’ta hem de 15 Temmuz sürecinde MİT Başkanı Hakan Fidan’a yönelik zehirleme ve suikast gibi eylemler planladığı ortaya çıktı. Bu planlar yaptıkları internet tabanlı kripto yazışmalarla deşifre oldu. Uygun zemin bulamayan örgüt taktik değiştirerek şeytani bir plan hazırladı. MİT’teki örgüt mensupları tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde sahte filigranlı, kurgu MİT raporu hazırlatarak dezenformasyon amacıyla sızdırılması planladı. Örgüt bu yolla MİT Başkanlık makamında değişikliğe gidilmesini amaçladı. Ama çok şükür başarılı olamadılar.
FETÖ'nün MİT mahrem imamı S.Z., Adil Öksüz'e “Timsah” kod adıyla “ajan belgesi” hazırladığını...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.236 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar