Ekonomik tetikçilik yapan Sözcü paçavrası ve destekçileri

Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 12 Ocak 2019'da AK Parti Genel Merkezi'nde 129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapmıştı. Ülkemize yönelik ekonomik tetikçiliği...

Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 12 Ocak 2019'da AK Parti Genel Merkezi'nde 129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapmıştı. Ülkemize yönelik ekonomik tetikçiliği gündeme getiren ve Türkiye batsın diye uğraşan çevrelere cevap veren Başkan Erdoğan Sözcü gazetesinin çirkefliğini şöyle yüzlerine vurdu:
"Eskiden beri belli muhalefet partisinin borazanlığını yapan bir gazete, Türkiye ekonomisini hedef alan yalan yanlış birçok şeyle bu saldırılarını sürdürüyor. Manşetlerde de güya habercilik yapıyor. Ama aslında yaptığı işin adı en bayağısından bir tetikçiliktir. Güya ekonomimizin 2019'da daha kötüye gideceğini ima ederek kendince ülkemize kurşun sıkıyor. Türkiye ekonomisi üzerinde kara bulutlar toplamaya çalışanların daha önceki tahminleri ve gerçekleşenler de ortada."
FETÖ yancısı Sözcü gazetesi Türkiye ekonomisi batsın diye uğraşıyor. Bizzat ekonomik tetikçilik yapıyor. Bu minvaldeki yazarları bünyesine topluyor. Seçimden sonra Türkiye çökecek diye özel yayınlar yapıyorlar. Bunları onların kulağına üfleyen birileri var. Elbette FETÖ'cüler bunu yapıyor. Sözcü de onların taşeronluğunu yapıyor.
İkinci iddianameye göre kayyum gelmesi an meselesi olan ve bunu bilen Sözcü yönetimi de son çırpınışlarını ortaya koyuyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Suyun akışını kimse değiştiremez. Peki kaç gündür biz FETÖ'cü ve FETÖ yancılarıyla uğraşırken bazıları da bize saldırıyor. Düşmanların bize saldırmasını anladık da, kimsenin suratına bakmadığı, adamdan saymadığı bazı tiplere ne oluyor? Dün Yücel Koç bunu çok güzel özetledi:
"Şimdi perde önünde bazı münafık tipler yeniden türedi. Biz onları önceki sene Doğan Grubu ile kavgamızdan da biliyoruz. Bunlar, sözde AK Partili, ama icraatta AK Parti ve Cumhurbaşkanımızın düşmanlarının çok sıkı sevicileri.
Tecrübeyle sabit... Biz ne zaman ortak düşmanlarımızın üzerine saldırsak ve onları alt edeceğimiz görünse, bu münafıklar hemen ortaya çıkıyor. Dün nasıl Doğan Grubu’nun yanında saf tuttularsa, bugün de Cumhurbaşkanımızın can düşmanı, FETÖ tetikçilerinin yanında yer alıyor. Bu kadarı tesadüf olabilir mi? Daha önce yazmıştım bu ismi... Bu defa yazmıyorum, çünkü onlar kendilerini gayet iyi biliyor. İcap ederse yazmaktan çekinmeyeceğimi bu kıl kuyruk tiplere hatırlatmak isterim."
Biz OdaTV'ye bilgi taşıyan alçakları biliyoruz. OdaTV, Sözcü, eski Hürriyetçilerle dost olanların, onlarla yiyip içenlerin, yalakaların farkındayız. Devran değişirse kendilerini korumak için karşı tarafın yazar çizerlerine köpeklik yapanları da anladık. İyi de Başkan Erdoğan ve ailesine saldıran, ekonomik tetikçilik yapan, 17-25 Aralık'ta FETÖ'nün sözcülüğünü yapanlara tek kelam etmeyenlere ne diyeceğiz? En zor zamanlarda ağzını açmayanlar, ortalarda gözükmeyenler, hiçbir şekilde etkili olmayanlar bizlere saldırıyorsa demek ki karşı taraf bunların büyük açıklarını biliyor.
İlerleyen günlerde aynen şu olacak. 17-25 Aralık'ta, 7 Haziran-1 Kasım döneminde sessizliğe gömülenler daha sonra her şeyi kendileri yapmış gibi pozlara büründüler. Sözcü'ye kayyum geldiğinde de, "Aa biz yaptık" diye ortalığa çıkacaklar. Bundan hiç şüpheniz olmasın.
 
 
Biz yazdık, TMSF kayyum atadı
 
4 Ocak'ta bu köşede "Bank Asya ortağı Tacettin Negiş'i kim koruyor" başlıklı bir yazı yazmış ve şu ifadeleri kullanmıştım: "Bank Asya için terörist Fetullah Gülen çağrı yaptığında Tacettin Negiş 3,5 milyon TL yatırmıştı. Fetullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen Negiş hâlâ firari ve hakkında tutuklamaya yönelik arama kararı var. Hadımköy, Esenyurt’ta bulunan firması Negiş Giyim, faaliyetlerine devam ediyor. Kira gelirlerini de çocukları alıyor."
Bank Asya'da Ali Akbulut'un oğlu Cem Akbulut'un hisselerine bile kayyum gelmişti. Ancak ne hikmetse Tacettin Negiş unutulmuştu. Gazetemiz Türkiye'de yazı çıktıktan ve Fuat Uğur'la beraber TGRT Haber'de Medya Kritik'te konuya değindikten sonra yargı çok şükür harekete geçti. Yazıdan yaklaşık 5-6 gün sonra Tacettin Negiş'in şirket ve mallarına kayyum geldi. Negiş'in her şeyi artık TMSF'nin elinde.
Kim bilir böyle unutulan neler var. Bizler bulduğumuzu yazıyoruz. FETÖ ile mücadele asla şakaya gelmez. Bu arada malları geri verilen FETÖ'cü iş adamlarıyla mücadelemiz de devam edecek. Aynes de şükür tekrar TMSF'de. Konya'daki Ali Egemen konusunda bakalım Konya adliyesi, Karteks ve diğerleri için Adana adliyesi vb. ne yapacak hep beraber göreceğiz.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 16 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 18 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.300 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.636 Okunma 2024’e girerken... 01 Ocak 2024 | 301 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar