Şerefle FETÖ ile mücadele edenlerin düşmanları kim?

Ülkemizin bazı kutsalları vardır. Bunlar hepimiz için mukaddestir. En başta dinimiz böyledir. Sonra da bu topraklardaki DEVLET kavramı gelir. Biz Türkler DEVLET için canımızı seve seve veririz. Tıpkı yüce dinimiz...

Ülkemizin bazı kutsalları vardır. Bunlar hepimiz için mukaddestir. En başta dinimiz böyledir. Sonra da bu topraklardaki DEVLET kavramı gelir. Biz Türkler DEVLET için canımızı seve seve veririz. Tıpkı yüce dinimiz İSLAM için vereceğimiz gibi. Bu duyguları ne komünistler ne FETÖ’cüler anlar. Çünkü bu iki kesim ülkemizin değerlerinin düşmanıdır. Çoğu zaman da beraber iş birliği yaparlar. İşte son yazılarımda da bunun altını çizdim.
FETÖ ile mücadele diye şov yapıp FETÖ’cülerin avukatlığını yapanları yazdım ve yeri geldi bizim tarafa dair de sert tavır aldım. Açık açık her şeyi anlattım. Düşmanlarım bilebilir ki ben mert bir adamım. Komünist Soner Yalçın’ın komünist emir eri Barış Terkoğlu ise tek kelimeyle Fetullahçı terörist Ahmet Küçükbay’ın para karşılığı avukatlığını alan ve Küçükbay’ı kurtarmak için her şeyi yapan Turgut ve Aslı Kazan’ı eleştiremiyor.
Eğer bir gram kadar bile namuslu adamlar olsanız şu an DEVLET içinde Atatürkçüsü, milliyetçisi herkesin çok rahatsız olduğu Kemalist avukatların FETÖ’cülerin avukatlığı skandalını eleştirirsiniz. Ama öyle çıkar ittifakı kurmuşsunuz ki, Barış Terkoğlu, Soner Yalçın’ın emriyle bu rezaleti eleştiremiyor. Perşembe günkü yazısında ise bilakis Fetullahçı teröristin avukatı Aslı Kazan’ın parmağı olduğunu herkes biliyor.
Soner Yalçın da önce kapitalistlere vurup vurup sonra da “nedense” övmeyi çok sever. Mesela Turgay Ciner’e sürekli iftira ile saldırıyordu, sonra kendi tetikçisi Oray Eğin’i oraya yerleştirdi ve bir anda iftiralar ettiği Sayın Ciner “millî adam” oldu. Başka örnekler de var. Tek tek açıklayayım mı bunları komünist Soner.
Sizler kendi tarafınızdan biri ahlaksızlık ve haysiyetsizlik yaptı mı, alkışlayan adamlarsınız. Siz ancak benim gibi namuslu adamlara sırf milliyetçi ve muhafazakâr olduğum için komünist iftiralarla saldırmasını bilirsiniz ama tüm bu iftiralarınızın bedelini hukuken ödeyeceksiniz.
Bu arada Ersan Şen gibi FETÖ’cülerin avukatı hâlâ Habertürk ekranına çıkıyor ve bir de ahkam kesiyor. Brunson kararına karşı çıkıyor. Olacak iş değil. Bu nasıl tiyatrodur? Sayın Kenan Tekdağ ve Fatih Saraç’ın dikkatini bu rezalet üzerine çekmek istiyorum. Lütfen bu konuda hassas olsunlar. Ersan Şen KPSS sorularını çalan Fetullahçıların da avukatıdır. 2010 KPSS soruşturması için Ersan Şen 22 sayfa mütalaa hazırladı ve şöyle dedi: “Toplu kopya çekme eylemi 2010’da TCK’da suç sayılmıyor”. Lütfen bu gerçeği unutmayınız. 
Dönelim yeniden FETÖ ile mücadele ve para ilişkileri mevzuuna. Ben şerefli bir adamım ve büyük harfle DEVLET kavramına yürekten bağlı bir adamım. Hiçbir değeri olmayan Kemalist görünümlü komünistlerin para için ne iğrenç durumlara düştüğü bu olayla kanıtlandı. Sırf para ve menfaat ilişkileri yüzünden hem Soner Yalçın hem Barış Terkoğlu hem de İsmail Saymaz Fetullahçı terörist Küçükbay için çalışan Turgut ve Aslı Kazan’a tek laf edemiyorlar ama ben kimseyi ayırmadan kim ahlaksızlık yapmışsa üstüne gidiyorum ve deşifre ediyorum.
Aynı bu komünistler gibi kendi çalıştığı medya grubundaki FETÖ’cülere tek laf edememiş Nedim Şener utanmadan benim gibi bir adama saldırıyor. Kendi tarafımda FETÖ’ye taviz veren herkesi eleştirdim. Peki sen 2018 ortamında bile hâlâ Fetullahçı terörist Eyüp Can’a destek ziyaretine giden Ertuğrul Özkök’ü eleştirebiliyor musun? Bırak tenkit etmeyi tek kelime ile,
“Niye bu teröriste hâlâ destek veriyorsun Ertuğrul Bey?” diye bile soramazsın sen Nedim. O yürek yok sende.
Yeniden söylüyorum Ertuğrul Özkök 2018 ortamında bile Fetullahçı terörist Eyüp Can’a destek veren adamdır ve bunu da kabul etmiştir. Ne Odatv ne Nedim Şener bu rezalet ile ilgili tek kelime laf edemez. İşte zaten bu yüzden itibarınız yok muhalefet nezdinde. Odatv’nin uydurma haberlerine zaytung muamelesi yapıyor herkes. Çok yankı yapacak sandıkları “Cem Küçük’ün itirafları” yazısını bile alan olmadı, çünkü itibarları yok.
Gerçek bir Kemalist aydın olan Erol Mütercimler’in Nedim Şener gerçeğini anlattık 6 dakika 32 saniyelik YouTube videosunu tüm okurlarım dinlesin. Nedim oradaki maddelerin bir tanesine bile cevap veremedi. O video zaten Nedim’i tüm muhalif yurttaşlarımız nezdinde de bitirdi. Nedim Şener, 17-25 Aralık döneminde kendi grubundan Radikal’in başındaki Eyüp Can’a tek laf edemedi. Kendisine kumpas kuran FETÖ’cü polis şefi Tufan Ergüder’in CNNTürk ekranlarında üç kez ağırlayan Taha Akyol’a ağzını açamadı. FETÖ’cüler her akşam CNNTürk’te cirit atarken sustu. Onu bırakın Nazlı Ilıcak’a program yaptıran patronuna üç kuruş maaşı için sustu. Daha neler neler. 
Son lafım da Yavuz Oğhan ve İsmail Küçükkaya’ya. Benim FETÖ’den malı götüren ahlaksız sözde Kemalist avukatlar ile ilgili yazdığım gerçekleri okumuyorsunuz ama Terkoğlu’nun iftira dolu yazısını programınızda aynen okuyorsunuz. Gözümden kaçtı sanmayın. Yaptığınız gazetecilik ahlakına uygun değil. Dava açma hakkımı saklı tutuyorum. Bakalım benim bugün yazdığım bu cevabı okuyacak mısınız? Eğer işinizi namusluca yapacaksanız, bir tartışmada taraf kayırmadan ne varsa ortaya koyun. Sırf sizin gibi düşünüyor diye FETÖ’den malı götürenleri kayırırsanız bunun adına ahlaksızlık denir.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 16 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 18 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.300 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.636 Okunma 2024’e girerken... 01 Ocak 2024 | 301 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar