Çok kötü yakalandınız FETÖ’cü Küçükbay tetikçileri

Sayın okurlarım en üst düzey Fetullahçı teröristleri kurtarmak için her şeyi yapan ve bu ahlaka aykırı iş karşılığı FETÖ’den trilyonları indiren Kemalist avukatlar deşifre oldu. Bu skandal...

Sayın okurlarım en üst düzey Fetullahçı teröristleri kurtarmak için her şeyi yapan ve bu ahlaka aykırı iş karşılığı FETÖ’den trilyonları indiren Kemalist avukatlar deşifre oldu. Bu skandal alenen ispatlandı. Fetullahçı teröristlerin avukatı olan bu Kemalistler yazdığım gerçekleri reddedemiyorlar. Ekranlarda FETÖ’ye sövüp sonra FETÖ’den paraları götüren Turgut ve Aslı Kazan’dan Ersan Şen’e, Hüseyin Ersöz’den Salim Şen’e hepsine şu an milletimizin tamamı ama özellikle Kemalist yurttaşlarımız çok öfkeli. Çünkü bu isimler hem Atatürk’e hem Türk milletine para için ihanet ettiler.
FETÖ kumpas mağdurları Kemalistler, Mustafa Önsel ve Güler Kömürcü de FETÖ’cü avukatı olan bu isimlere sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Kemalist Nedim Şener, “Para için bu düştüğünüz duruma değmez. FETÖ’nün oyuncağı olmayın” dedi. Kemalist Ahmet Zeki Üçok, FETÖ’den malı götüren sözde  Kemalistlerden utandığını söyledi. Kemalist avukat Celal Ülgen’in Fetullahçı teröristlerin kirli trilyonlarını nasıl onurluca reddettiğini yazmıştım. Bu FETÖ’den cebini dolduran Kemalist avukatlar olayı aslında kimin şerefli olduğunu ortaya çıkaran bir turnusol kâğıdı oldu
Beni şahsen sevmeyebilirsiniz, saygı duyarım ama yazdığım bu gerçekleri sırf bu malı götüren tayfa Kemalist diye görmezden gelir, hatta bir de bu Fetullahçı avukatlarını korumaya kalkarsanız bu çok açık onursuzluktur. Bu Kemalist avukatlar ahlaka aykırı iş yaptıklarını kendileri de biliyorlar. O yüzden hepsi dut yemiş bülbüle döndüler. Fakat özellikle en üst düzey Fetullahçı teröristin avukatı olan Turgut ve Aslı Kazan tuttukları tetikçilerini bana saldırtarak ve iftira attırarak küçük akıllarıyla bu rezaletin üstünü örteceklerini sanıyorlar. Devlet nezdinde itibarları zaten yoktu. Şimdi muhalefet nezdinde de itibarları tamamen bitti. Gülünç durumdalar.
Bu tetikçilik işini de Kemalist görünümlü komünist mücrimlere vermişler. Hiç Kemalist taklidi yapmayın. İlgili kurumların kayıtlarındaki dosyalarınızda bu DEVLET için nasıl tehdit olduğunuz biliniyor. Bir yandan komünist Soner Yalçın’ın komünist adamı Barış Terkoğlu, bir yandan komünist İsmail Saymaz şu an FETÖ avukatı Turgut ve Aslı Kazan’ın müfteri tetikçiliğini yapıyorlar. Terkoğlu’na o yazıyı yazdıran ve Saymaz’a o tweeti attıran bizzat Aslı Kazan. Bu tespit edilmiş durumda. Bu yaptığı gizli faaliyetlerin bilinmediğini sanacak kadar da akılsız bunlar!
Bu tetikçilik ağının en gerisinde ise mahkeme kararıyla Fetullahçı terörist Ahmet Küçükbay var. Kazan Ailesi de FETÖ’cü Küçükbay’ın resmen parayla tuttuğu bir avukat aile. Yani aslında dolayısıyla hem Soner Yalçın ve Barış Terkoğlu hem de İsmail Saymaz Fetullahçı terörist Ahmet Küçükbay’ın tetikçiliğini yapıyorlar. Beni susturmak için bu kiralık kalemleri bana saldırtan esasen Ahmet Küçükbay. 2015-16’da yaptıklarının aynısını yapıyor.
Örgüt disiplini içinde hareket eden tüm bu isimlerin durumunu büyük yazar Cengiz Aytmatov’un bir sözü mükemmel anlatıyor: “Kendi suçunu örtmek isteyen başkalarının yüzüne kara çalar.”
Fetullahçı Ahmet Küçükbay’ın emrinde çalışan tüm bu sözde Kemalistlerin ve komünistlerin rezil durumu budur. Bana bakın tetikçiler! En başta da Turgut ve Aslı Kazan, bu iftiralarınızın benim üzerimde durmayacağını en iyi avukatlığını yaptığınız FETÖ’cü Küçükbay biliyor. Beni satın alamayacağını bildiği için beni susturmak amacıyla her şeyi yaptı. Yazılarımı engelletti, sansürletti ve sonunda 8 Nisan 2016’da beni kovdurdu. Ama ben yine de yılmadım ve mücadeleye devam ettim.
Kim Küçükbay ile para ilişkisine girmişse ve kurtarılması için kim para alıp çalışmışsa hepsi suçludur. İster hükûmetçi ister Kemalist olsun, ister iş adamı ister siyasetçi olsun hepsi bu vatana ihanet etmiştir. FETÖ’cüden para alıp bir FETÖ’cüye yardım eden şerefsizdir. Benim gibi tek başına mücadele eden, alnı ak, namuslu ve onurlu bir gazeteciye bu iftiralarınız sökmez. Anladın mı beni Küçükbay?
Şimdi Küçükbay ve Kazan Ailesi’nin tetikçiliğini yapan Barış Terkoğlu ve İsmail Saymaz’a gelelim: Sizlerde azıcık zekâ ve onur olsa önce FETÖ’den para götüren Kemalist avukatları isim isim yazarak tıpkı namuslu Atatürkçüler gibi lanetlersiniz, ondan sonra bana saldırırdınız. Onu bile yapacak zekâ yok sizde.
Terkoğlu sana iş adamlarına önce vurup sonra para alıp övmenin, yani şantajın ne olduğunu patronun Soner Yalçın anlatsın. İsmail Saymaz sen de adamsan şuna cevap ver bakalım: İşçi haklarını sömüren kapitalistler edebiyatı yapıyorsun. Tüm özel okulların kapatılmasını savunan bir komünistsin ama gidip bu yaz bedavaya eski patronun Aydın Doğan’ın otelinde kaldın mı, kalmadın mı? Aydın Doğan’a ve onun adamı Sarı Taylan’a yaltaklandın mı yaltaklanmadın mı? Kapitalist Taylan Bilgel seni Mercedeslerle havalimanından aldırdı mı aldırmadı mı İsmail?
Sen aslında komünist bile değilsin. Onurlu bir solcu gidip işçileri sömüren kapitalistlere yaltaklanmaz. Ama sen böyle bir tipsin. Kapitalist sofralarında yalakalık yapıp işçilerimize de komünizm propagandası yapan bir tip. Aydın Doğan’ın otelinde bedava kalıp kalmadığına cevap ver. Ben de o zaman siz ne sorarsanız cevaplayacağım ama o yürek yok sende. Aslı Kazan vasıtasıyla FETÖ’cü Küçükbay’ın tetikçiliğini yapmayı bilirsin sen ancak.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.643 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar