Sağ ve sol tüm suç örgütleri bitecek

Bu köşede her zaman Türkiye’nin düşmanı terör örgütleriyle ve suç örgütleriyle mücadele verdim. Bundan sonra da ömrüm Türkiye düşmanlarıyla ve milletin değerlerine kin güdenlerle...

Bu köşede her zaman Türkiye’nin düşmanı terör örgütleriyle ve suç örgütleriyle mücadele verdim. Bundan sonra da ömrüm Türkiye düşmanlarıyla ve milletin değerlerine kin güdenlerle mücadele ile geçecek. Benim medyaya girme sebebim kariyer yapmak, para kazanmak gibi dünyevi hedefler değildir. Öyle olsa bir büyük holding medyasının bana yaptığı astronomik teklifi kabul ederdim. Benim temel amacım millî ve manevi değerlerimize ve DEVLET menfaatlerimize düşman örgütlerle mücadeledir. Bunun için de milliyetçi-muhafazakâr düşüncenin kalesi Türkiye gazetemizdeyim.
Bu köşede tam anlamıyla yerli ve millî adam olan İstanbul Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan’ı çok anlattım sizlere. Nasıl yiğit ve mert bir adam olduğunu anlattım. FETÖ ve PKK ile korkusuzca mücadelesini çok yazdım. İşte şimdi o yiğit adam ve ekibi yine müthiş bir operasyona imza attı. Adnan Oktar örgütünü göçertmek için düğmeye basıldı. Bu işin başında da yine kahraman ve gözü pek bir Emniyet Müdürümüz olan Furkan Sezer vardır. Bu örgütün İsrail terör devleti ile bağları konusunda kanıtlar vardır ve kamuoyu bunları adım adım öğrenecek. Gerçekten her yönüyle çok titiz bir çalışma yaptı DEVLET.
Tüm kurumlar dayanışma içindeydi. Bu süreci iyi biliyorum. Hiç belli etmeden çok zekice bir süreç yürütüldü. Ben Adnan Oktar örgütünün bütün yaptıklarını özellikle son 1 yılda takip eden biriyim. Bakın daha birkaç ay önce Adnan Oktar Nagehan Alçı’ya iftiralar atınca Nagehan’ı arayıp “Rahat ol, bunlara çok yakında çok büyük operasyon geliyor. Müsterih ol” diyen kişi benim.
Adnan Oktar örgütünün bedel ödeme sürecini benim gibi önceden bilen bir adama FETÖ’cü gerzek Samanyolu kurumu orkestrasında bazı alçaklar utanmıyor, iftira atıyorlar. Siz aşağılık FETÖ’cülerle Adnan Oktar grubuyla da bağlantıları çıkacak yakında merak etmeyin. Benim Adnan Oktar ile bir yakınlığım olsaydı polislerimiz kapısına dayandığında 06.48’de beni arardı, Ahmet Hakan’ı değil.
06.48’de bu Oktar beni arasaydı neler neler yazarlardı hakkımda bu FETÖ’cüler ve iş birlikçileri. FETÖ’cülere yardım ve yataklık eden komünist isimli sözde avukat da çok yakında aynı muameleyi görecek, merak etmeyin. Ben ne yazıyorsam hep oldu ve olacak. Ben kurusıkı atmam ve soruşturmadan yazmam.
Önümüzdeki süreçte birçok başka operasyon da olacak. DEVLET hem sağda hem solda büyük temizlik yapacak ve irili ufaklı tüm suç örgütleri temizlenecek. Nasıl sağdaki Alpaslan Kuytul çetesi göçertildiyse, aynı şekilde soldaki suç örgütleri de temizlenecek. Suç örgütlerinin medya organları vardı ve şimdi DEVLET hepsine el koydu.
Aynı şekilde soldaki sözde medya görünümlü suç örgütleri de göçertilecek. O medya organlarına da el konacak. Öyle bir durumda da tüm anaakım medya İstanbul Emniyetimizin yapacağı tüm operasyonları desteklemek zorundadır. Yani yarın “Karanlık Oda Suç Örgütü” adında bir örgüte de sabaha karşı operasyon yapıldığında tüm anaakım medya destekleyecektir.
Aksi hâlde bu bir çifte standart olur ve ahlaksızlık olur. DEVLET nasıl ki sağdaki suç örgütlerine operasyon yapıyorsa  soldaki suç örgütlerine de operasyon yapacak ve tam temizlik olacak. Türkiye, medya organlarını kullanan suç örgütlerinden ve çetelerden tam olarak arınacak. Türk medyası da bu sayede daha temiz ve şeffaf bir mecra olacak.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar