FETÖ’cüler ciddi panikte

Türk devletinin ve MİT’in uluslararası anlaşmalara uygun bir şekilde yurt dışındaki FETÖ’cüleri Türkiye’ye getirdiğinden daha önce bahsetmiştim. Önemli sayıda FETÖ’cü -üstelik...

Türk devletinin ve MİT’in uluslararası anlaşmalara uygun bir şekilde yurt dışındaki FETÖ’cüleri Türkiye’ye getirdiğinden daha önce bahsetmiştim. Önemli sayıda FETÖ’cü -üstelik bunlar mahrem yapının imam ve abileri-başarılı operasyonlarla paketlendiler.

Tabii bu başarı diğer FETÖ’cüleri panikletti. Avrupa’dan Asya’ya kadar örgütün önemli isimleri ne yapacaklarını bilemez durumdalar. Son bir yıldır yaşanan örgüt içi itirafçı olma furyası Fetullah Gülen’i kara kara düşündürüyor. Çözülmeyi önlemek için yalan yanlış haberlere ve 24 Haziran’a bel bağlamış durumdalar. Bekledikleri bahar bir türlü gelmiyor.

O yüzden de yurt dışında sürekli yalana başvuruyorlar. İşi öyle noktalara getiriyorlar ki, Erdoğan bize suikast yapacak yalanını bile söylüyorlar. Bu yalanı 3-4 ayda bir ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyorlar. Bu tür kara propaganda haberlere bazen Garo Paylan, Filiz Kerestecioğlu gibi isimler de katılıyor.

FETÖ benzer bir yalanı şimdi Danimarka’da dolaşıma sokmuş durumda. Güya bir Türk aile suikaste uğrayacakmış ve Danimarka istihbaratı o aileyi safe house’a, yani güvenli eve yerleştirmiş. Haberi yapan da Almanların Deutche Welle isimli yayın organı. Oradan palavrayı okuyalım:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 16 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 18 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.300 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.636 Okunma 2024’e girerken... 01 Ocak 2024 | 301 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar