Yeni Türkiye’nin medyadaki kesin zaferi

Sevgili okurlarım, Yeni Türkiye’nin Eski Türkiye karşısında kesin galibiyetini yaşadığımız güzel bir dönemdeyiz. Daha önce de ifade ettiğim gibi önümüzdeki 6 ay içinde Türk anaakım...

Sevgili okurlarım, Yeni Türkiye’nin Eski Türkiye karşısında kesin galibiyetini yaşadığımız güzel bir dönemdeyiz. Daha önce de ifade ettiğim gibi önümüzdeki 6 ay içinde Türk anaakım medyasından Eski Türkiye unsurları tasfiye edilecek. Çünkü 28 Şubat’a, 27 Nisan’a ve 17-25 Aralık’a destek vermiş tüm Eski Türkiye gazetecileri 3 ayrı soruşturma kapsamında teker teker yargılanacak. Bunu kesin bilgi olarak bir kez daha ifade ediyorum.

22 Mart medya devrimi bitmemiş, bilakis yeni başlamış bir süreçtir. Medyada Eski Türkiye zihniyetini temsil edenler ise birbirleriyle âdeta şuursuzluk ve akılsızlık rekabeti içindeler. Maalesef hemen hepsi şanzımanı dağıtmış durumda! Şüphesiz bu zekâsızlık yarışında şampiyonluğu bir Habertürk yazarı kazanıyor. Hürriyet’i Ali ve Vuslat Sabancı çiftinin yeniden alabileceğini söylemek için bir insanın ya tamamen deli ya kafasının tamamen dumanlı olması ya da şuurunu külliyen kaybetmesi gerekiyor.

17-25 Aralık darbe teşebbüsü sürecinde Erdoğan’ın devrilmesi için aktif kampanya yürüten, Türkiye’nin dört bir tarafına “Patlak ampulleri söndürün” diye AK Parti’yi indirmeyi amaçlayan billboardlar koyduran Vuslat ve Ali Sabancı Hürriyet gazetesini satın alacak ve DEVLET de buna izin verecek öyle mi? Hepinizin kahkahalarla güldüğünü duyar gibiyim sevgili okurlarım. Hakikaten son dönemde bu kadar komik bir görüş ben de okumamıştım ve bu kadar gülmemiştim. Daha önce bu işin de Korkmaz Yiğit gibi olacağını ve Doğan Medya’nın satılamayacağını yazmıştı bu arkadaş. Hakikaten bu kafayı nasıl yapıyor acaba? Habertürk yazarının kurduğu cümle aynen şu:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar