Biz nasıl iktidar medyasıyız?

AK Parti tam 16 yıldır iktidarda. Erdoğan liderliğindeki Türkiye önce askerî vesayeti, sonra FETÖ’yü bitirdi. Temkinli olmak lazım ama artık bu ikisi de olağanüstü bir şey olmadıkça milletimize tehdit...

AK Parti tam 16 yıldır iktidarda. Erdoğan liderliğindeki Türkiye önce askerî vesayeti, sonra FETÖ’yü bitirdi. Temkinli olmak lazım ama artık bu ikisi de olağanüstü bir şey olmadıkça milletimize tehdit olamazlar.  Tabii ki tedbiri elden bırakmamalıyız. AK Parti bu 16 yılda inanılmaz işler başardı. Ekonomi, sağlık, turizm, sosyal hizmetler gibi alanlarda başarıları saymakla bitmez. 29 Ekim’de açılacak yeni havalimanı bile AK Parti’nin bu ülkeye en büyük armağanlarından biridir.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan vesayetçilere boyun eğmedi. Asla korkmadı ve milletle beraber darbecileri, işgalcileri tarihin çöplüğüne gönderdi. Eğer Erdoğan bir milim bile geri adım atsa, bugün yoktu. Erdoğan’ı büyük lider yapan tam da buydu. 2007 e-Muhtırasını tek hareketle savuşturdu. Kemalist darbecilerin cuntalarını bertaraf etti. 7 Şubat’ta FETÖ’cülere karşı dik durdu. 2013 Gezi olaylarında birilerinin dediği gibi, “Ya şu çocukları anlayalım” dese, karşı tarafa koz verse belki de ölümle burun buruna gelecekti. Gezilere de hak ettiği karşılığı verdi ve sokakla iktidar devirmeye alışkın malum çevreler avuçlarını yaladılar.
Sonra devreye 17-25 Aralık’ta FETÖ’nün emniyet yargı cuntası girdi. Seçilmiş meşru hükûmeti devirmek isteyen FETÖ’cüler Erdoğan’ı yıkacaklarından emindi. Ama boşa kürek salladıklarını anladılar. Her zaman diyorum, başka bir lider 17-25 Aralık’tan çıkamazdı. Buna Winston Churchill dâhil. Erdoğan’ın kendi sözleriyle, milletinden başkası yanında değildi ama sayıca az olmasına rağmen FETÖ’yü yamulttu. Son çare FETÖ darbeye girişti, onda da Erdoğan’a ve millete çarptı.
Peki, Erdoğan nasıl oldu da tüm saldırıları atlattı? Cevabı basit. Asla korkmadı ve hep savaştı, mücadele etti. Milletten aldığı yetkiyi milletin alacağını bildiği için hep dik durdu. Onun kadar uğraşamayan bazıları muhalefetin adayı oldu, bazıları tarih bazıları da yalan oldu. Erdoğan dışında hiçbirini kimse hatırlamayacak bile.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.234 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar