Devletimizin ve milletimizin birliğine düşman olanlar bedelini ödeyecek

Sevgili okurlarım, biliyorsunuz millî birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Kahraman Mehmetçiklerimiz Afrin’de vatan savunması yapıyorlar. Milyonlarca gencimiz de Afrin’de PKK teröristleriyle...

Sevgili okurlarım, biliyorsunuz millî birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Kahraman Mehmetçiklerimiz Afrin’de vatan savunması yapıyorlar. Milyonlarca gencimiz de Afrin’de PKK teröristleriyle savaşmak için askerlik şubelerine akın ediyorlar. Şehadet şerbetini içmek için bu kadar gönüllü bir millet daha yeryüzünde bulamazsınız.

İşte bu göğsü iman dolu Müslüman Türk milletidir. O sebeple bu millet büyük millettir. Mehmetçiklerimizle, polisimizle, MİT’imizle, savcılarımızla ve hâkimlerimizle Türk devleti ve milleti şu an bir bütündür. İslam ve Türkiye düşmanı hainlerin bu millet ve DEVLET, anasından emdiği sütü burnundan getiriyor ve daha da getirecektir.

Bizler Afrin harekâtımıza giderken ayrılık gayrılık olmasın diye tüm medyayı bir tuttuk. Son derece iyi niyetli davrandık. Hakkında FETÖ’nün gizli yayın organı olduğu konusunda dava süren ve sahibi yurt dışında kaçak olan Sözcü’ye, hatta Odatv’ye bile eşit davrandık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar