Provokasyonlar tutmayınca

O kadar çok yalan aynı anda söyleniyor ki, hangi birini düzelteceksin. Öyle provokatif ve kışkırtıcı açıklamalar yapıyorlar ki, sanırsınız ülke elden gitti. Üstelik bunları belli bir plan...

O kadar çok yalan aynı anda söyleniyor ki, hangi birini düzelteceksin. Öyle provokatif ve kışkırtıcı açıklamalar yapıyorlar ki, sanırsınız ülke elden gitti. Üstelik bunları belli bir plan dâhilinde dile getiriyorlar. Ancak yalanları tutmayınca da hiçbir şey olmamış gibi, yüzleri dahi kızarmadan yeni yalanlara başvuruyorlar.

Önce PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin iki vekili devreye girdi. Garo Paylan ve Filiz Kerestecioğlu AK Parti'nin yurt dışında suikast işleyeceğini öne sürdü. PKK'lılara yönelik suikast olacak ve bunları MİT yapacak dediler. Baştan aşağı kurgu olduğu belli olan eski Amedspor'lu bir futbolcunun arabasına bir kurşun isabet etti.

Belli ki Almanya'daki PKK'lılar bunu baştan kurgulamışlardı. 140 km hızla giden arabaya güya kurşun atılmıştı. Daha birinci dakikada o PKK'lı "MİT yaptı" dedi. Yalanı o kadar barizdi ki, Alman polisi bile inanmadı. Ama yabancı medya dâhil Türkiye düşmanı bütün odaklar bu yalanlara sarıldılar. İstedikleri olmadı. Şimdi başta Paylan ve Kerestecioğlu olmak üzere ülkeyi karıştırmaya yönelik bu eylemde parmağı olan herkes yargı önünde hesap vermeli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.222 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 21 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.301 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar