Yıllar önce de millî sırları ifşa etmişler

MİT tırları olayı herkesin malumu. Kozmik sırlarımızın ifşası ve Türk devletini Lahey'de yargılatmak için yapılmış bir FETÖ operasyonuydu. Buna daha sonra Can Dündar dâhil oldu. 7 Haziran...

MİT tırları olayı herkesin malumu. Kozmik sırlarımızın ifşası ve Türk devletini Lahey'de yargılatmak için yapılmış bir FETÖ operasyonuydu. Buna daha sonra Can Dündar dâhil oldu. 7 Haziran seçimlerinden AK Parti mağlup ayrılacak ve kurulacak bir hükûmetle Erdoğan teröre yardım eden lider olarak yargılanacaktı.

O zamanki HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş da Cumhurbaşkanımızı ima ederek, "Seni asmayacağız, adil yargılayacağız" demişti. Sonuç; Can Dündar firari. MİT tırları ihanetine karışan herkes ağır cezalar aldı. Demirtaş da cezaevinde. İhanetin bedeli olacağını unutanlar şimdi kafalarını taşlara vuruyorlar.

MİT tırları ihanetinin benzeri 1960 yılında Yassıada Mahkemeleri'nde yaşanmıştı. Hâkim demeye bin şahit lazım olan Salim Başol, rahmetli Menderes'e soruyor: "İskenderun ve Mersin limanlarından silahlarla dolu mavnaları nereye gönderdiniz?"

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.643 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar