DEAŞ bittiğine göre, YPG silahları geri versin

Ne DEAŞ’mış arkadaş. Orta Doğu’da her kapıyı açan anahtardı. Her olay DEAŞ’la ilişkiliydi. Öyle büyük bir tehlikeydi ki, ABD ve Batı için varoluş mücadelesiydi. Barack Obama...

Ne DEAŞ’mış arkadaş. Orta Doğu’da her kapıyı açan anahtardı. Her olay DEAŞ’la ilişkiliydi. Öyle büyük bir tehlikeydi ki, ABD ve Batı için varoluş mücadelesiydi. Barack Obama zamanında başlayarak öyle bir abartıldı ki, sanırsın DEAŞ tüm zamanların en büyük terör örgütü gibiydi.

2014 yılının sonlarından itibaren DEAŞ terör örgütü ortaya çıktı. Geri kalan bütün terör örgütleri fıs diye sönerken, DEAŞ neredeyse her taşın altından çıkıyordu. Boko Haram, El-Kaide’nin esamesi okunmuyordu. Bütün örgütler DEAŞ’a biat etmişlerdi. Batı öyle abartıyordu ki, her gün kafa kesmeler, infazlar, görüntüler yayınlanıyordu. Dünya tarihine böyle terör örgütü gelmemişti.

Batılı liderler DEAŞ’tan çok korkuyordu. Kanada’dan, İngiltere’den, Fransa’dan, her yerden akın akın insanlar DEAŞ’a katılıyordu. Ebubekir el Bağdadi değişik bir teröristti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar