Anaakım medya ve medeni ölüler

Türk medyasında sahtekârlık çok yaygın bir davranış. Kimi "sözde İslamcı" gazeteciler 16 Nisan referandumunda "Hayır" dediler ve açıkça "AK Parti'nin başından Erdoğan gitsin, şu gelsin"...

Türk medyasında sahtekârlık çok yaygın bir davranış. Kimi "sözde İslamcı" gazeteciler 16 Nisan referandumunda "Hayır" dediler ve açıkça "AK Parti'nin başından Erdoğan gitsin, şu gelsin" propagandası yaptılar ama kendilerine "Anti-Erdoğanist" deyince çıldırıyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Yani hem Erdoğan'ın alaşağı edilmesi için her türlü gayreti gösterecekler ve hâlâ da, “Erdoğan'ı en çok biz seviyoruz. Sevdiğimizden eleştirdik" yalanları söyleyecekler.

Bunlardan şimdi tamamen medeni ölü olup mezarda olan biri benim kendisini bir konuya örnek vermem üzerine yeniden gündeme geldi ve hayatta olup olmadığı yeniden anlaşıldı. Bana küfür değil teşekkür etmen lazım, çünkü Türk milleti senin yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyordu. Seni birkaç günlüğüne de olsa mezardan ben çıkarmış oldum! Bu şahıs artık medeni ölü ama bu gibi Anti-Erdoğanist kafaların hâlâ ekranlarda olduğunu örnek vermek için kendisinden bahsettim o yazıda.

Yani 16 Nisan'da açıkça 'Hayır' vermiş ve "Erdoğansız AK Parti" ideolojisini savunan tiplerin AK Parti adına anaakım ekranlara çıkması demokrasiye aykırıdır. CNN Türk de, Habertürk de bu konuda hassas olmalı. Emine Ülker'in CHP adına şu an ekranlara çıkmasının demokrasiye aykırı olduğu gibi durumdur bu. Bu tipler artık AK Parti'yi ve Erdoğan'ı temsil edemez ve zaten çıktıklarında da yine Erdoğan'ın altını oymak için sinsi sinsi uğraşıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar