John Bass Türkiye’yi ABD’nin sömürgesi sanıyor

Amerika’nın Türkiye’ye gelmiş geçmiş en kötü Büyükelçisi olan John Bass’ın görev süresi doldu. Giderken de hükûmeti ve Cumhurbaşkanımızı destekleyen tek bir gazeteciyi bile...

Amerika’nın Türkiye’ye gelmiş geçmiş en kötü Büyükelçisi olan John Bass’ın görev süresi doldu. Giderken de hükûmeti ve Cumhurbaşkanımızı destekleyen tek bir gazeteciyi bile çağırmadı. Özcan Tikit, Verda Özer gibi bir iki düzgün isim dışında ne kadar yeminli Erdoğan düşmanı varsa çağırmış Bass. Aferin (!) Kendisine de bu yakışır.

Bu söyleşiye icabet eden bazı yeminli Türkiye düşmanları da John Bass’ın söylediklerine göbek atmış. Hükûmet medyasından kimsenin çağrılmamasını memnuniyetle karşılaşmışlar. Bak John Bass, şimdi defolup ülkene geri döndün. Oradan da Afganistan’a gideceksin. Türkiye senin sömürgen değil. Burası bağımsız bir ülke. İstediği kararları seçilmiş meşru Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükûmeti alır. Sen düz memursun. Kâtipsin. Olmayan yetkinle Türkiye’de kimseye ayar veremezsin. Haddini bileceksin.

Hükûmet tarafından kimseyi çağırmamayı övünerek anlatıyorsun ve şöyle demişsin: “Gazetecilerle her buluştuğumuzda belli bir grup belirliyoruz, nasıl Türk hükûmeti de belli gazetecileri seçip yuvarlak masa toplantıları yapıyorsa… Biz bu sefer kurgu ya da komplo teorisi değil, gerçekleri ve tek bir kaynaktan daha fazla kaynakla konuşan, gazeteciliğin etik değerlerini takip eden gazetecileri seçtik.” Bak sen. Yahu biz seni adamdan saymıyoruz, sen kimsin! Senin ne haddine bizim tarafa laf atmak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.645 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar