ABD'nin hukuksuz operasyonu

ABD'nin Türkiye'yi hedef alan alçak operasyonunun bu noktalara geleceğini taa 27 Temmuz 2015'te Star gazetesinde yazmış bir gazeteciyim. Aylar öncesinden de bazı eski bakanlarımızı ABD'ye gitmemeleri için ekrandan...

ABD'nin Türkiye'yi hedef alan alçak operasyonunun bu noktalara geleceğini taa 27 Temmuz 2015'te Star gazetesinde yazmış bir gazeteciyim. Aylar öncesinden de bazı eski bakanlarımızı ABD'ye gitmemeleri için ekrandan uyarmıştım. Çok açıktır ki, hedef Türkiye'dir. Bizler ülkemizi kanımızın son damlasına kadar savunacağız oysa Aydın Doğan'ın adamları ABD'nin bu operasyonu sebebiyle bayram ediyorlar.
Hep söyledim Aydın Doğan medyası Türkiye için kanser hücresidir. Murat Yetkin'in tavrı aslında Aydın Doğan'ın tavrıdır. Eğer 2019'a kadar bu kanser hücresi ile ilgili gerekenler yapılmazsa Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanımıza bu grup yine harp ilan edecektir. Tıpkı 17-25 Aralık döneminde yaptıkları gibi. 7 Haziran sürecinde yaptıkları gibi. Dediğim gibi 27 Temmuz 2015’te -Yeni bir kara propaganda dalgası- başlıklı yazımda bugün olacakları yazmıştım ve şimdi yazdıklarım -her zaman olduğu gibi- hayata geçiyor. O zaman bu yazımı dikkatle okuyanlar bugün olanlara şaşırmazlar.
Bu ülkede herkes iktidar savaşı veriyor ve gazetecilik de iktidar kavgasının vasıtasından ibaret. Aydın Doğan'ından FOX TV'sine, Sözcü'den Cumhuriyet'e hepsinin derdi Tayyip Erdoğan’ın ABD tarafından indirilmesi ve hapse atılması. İktidar kavgası veriyor ve kelle almak istiyorsanız o zaman kelleniz alındığında da onurluca kabul edeceksiniz ve ağlamayacaksınız. Çünkü savaş yapmak demek ya kelle almak ya da kelle vermektir. Ha, eğer gerçek gazetecilik yapıp tam olarak hakikati anlamaya çalışıyorsanız komünist de olsanız büyük saygım vardır. Siyasi ideolojisini gazeteciliğe karıştırmayıp hakikat savaşı veren gazeteciler varsa onlara gerçekleri anlatayım.
Her şeyden önce binlerce kez yanlış yazıldığı gibi Zencani ve Zarrab ortak değil neredeyse düşman. Türk devlet kayıtlarına göre bu iki isim hep birbiri aleyhine konuşmuş ve iş ortaklıkları yok. Öte yandan bu ülkenin büyük harfle DEVLET kurumu İran devletini Zencani’nin İran paralarını iç ettiği hakkında çok uyarmış. Dahası Zarrab’ın da Zencani hakkında İranlı yetkilileri uyardığı kayıtlara geçmiş. İran devletinin paralarını kontrol eden Zarrab değil Zencani. ABD makamları bu konuda kasten yalan söylüyor. Bu iddianamenin o kısmı yalan. Zarrab ve ailesi Türkiye ile ticaret yapan İran şirketlerinin parasını kontrol ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.236 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar