İşte memleketim Urfa

Bugünkü yazımda, her zamanki yazılarımdan farklı olarak, bir ilimizi hem de kendi memleketim olan Urfa’yı konu edeceğim.

Bugünkü yazımda, her zamanki yazılarımdan farklı olarak, bir ilimizi hem de kendi memleketim olan Urfa’yı konu edeceğim.

Gazetemizin Anadolu Kaplanları 2020 başlıklı yazı dizisinde Anadolu’da hem yatırım ve istihdam yaratan işletmelerimiz bulundukları şehirler itibariyle tanıtılıyor, hem de bu işletmelerimizin bulunduğu illerimize gazetemizde yer veriyoruz.

Bugün de Urfa’yı sizler için anlatacağız, yazacağız.

Benim için Urfa’nın önemi büyük. Urfa’da sürekli olarak yaşamasam da en az 50 yıldır orada yaşayan birisi kadar şehrime sahip çıkarım. Urfa denilince aklıma çocuk yaşta, iftar topunu damda beklerkenki halim gelir. Rahmetli Sıdıka Nenem’in neşeli tavırlarıyla hatırladığım Su Meydanı semtindeki taş yapı evimizdeki günlerimiz aklıma gelir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Buluş yapan işçi bedelini nasıl alır? 15 Nisan 2024 | 133 Okunma Yıllık izinle ilgili her şey 12 Nisan 2024 | 38 Okunma Aralıklı çalışmada yıllık izin hakkı 09 Nisan 2024 | 45 Okunma Aralıklı çalışmada ‘kıdem tazminatı’ 08 Nisan 2024 | 65 Okunma Bayram sonrası telafi çalışması 06 Nisan 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar