Trampetler çalarken…

Geçen hafta yazdığım "Kocahanoğlu'nun kaleminden Atatürk-Karabekir Kavgası" başlıklı yazımın altına yapılan bir yorum… Bilginize sunayım önce bu yorumu: "Bence siz mali konularda bir şeyler...

Geçen hafta yazdığım "Kocahanoğlu'nun kaleminden Atatürk-Karabekir Kavgası" başlıklı yazımın altına yapılan bir yorum… Bilginize sunayım önce bu yorumu:

"Bence siz mali konularda bir şeyler araştırıp yazmalısınız. Kitap kritiği kendine has bir alan. Yazılanı ve içerdiği konulara vakıf olmalısınız ki okunacak değerlendirmeler yapabilesiniz."

25 senedir 1000'e yakın kitap hakkında yazı yazdığımı bu yazımda da yinelemişim. Türk basınında bu bir rekordur, şahitli ispatlı bir rekor. Yazmışımız ama demek çeyrek asır biz boşa kürek sallamışız. Ve bugüne dek kimse de anlamamış bizim yetersizliğimizi, bu çok bilmiş muhteremden başka. Hani Yeminli Mali Müşavirim ya, "Uzmanlık alanın senin odur, git o konuları yaz demek istiyor". Yazdım yazdım, "Edebiyatlaşan Vergiler/ Vergi ve Muhasebede Çok Bilinmeyenler"i yazdım, 500 sayfalık bir kitaptır ve alanında tektir. Yahu roman dışında tüm edebi dallarda ürünler vermişim, yüzlerce kaynak tarayıp, binlerce sayfa okuyarak araştırma-inceleme dalında da kitaplar yazmışım (16. kitabım yakında çıkıyor). Yazdığım edebiyat dergilerinin çoğunun adını unutmuşum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Damal'ın Dağı'nda Atatürk mucizesine tanıklık ve Gündeş'te gördüklerim… 09 Temmuz 2019 | 700 Okunma Dağlara sor bir de… 06 Temmuz 2019 | 197 Okunma Benlik, intihar ve kolektif narsisizm çözümlemeleri… 02 Temmuz 2019 | 225 Okunma Makalat ve Tarih-i Taberi'ye göre Adem'in yaratılışı ve coğrafya cehale 29 Haziran 2019 | 827 Okunma Bayburt, davet ve Dedem Korkutça sözümleme… 25 Haziran 2019 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar