Gördüğün niceler

Nice kara sevdaların, sevdası gitmiş karası kalmıştır, nice sesler ve anılar çağrışımlarını yitirmiş, fersude banknota dönmüşlerdir.Nice dostlukların urvasızlığını...

Nice kara sevdaların, sevdası gitmiş karası kalmıştır, nice sesler ve anılar çağrışımlarını yitirmiş, fersude banknota dönmüşlerdir.

Nice dostlukların urvasızlığını geç de olsa görmüşsündür, nice düşmanlıkların yapaylığı, gereksizliği, temelsizliği çıkmıştır ortaya.

Nice gurbetler sılalaşmıştır, eski sılalar da gurbet olmuştur artık.

Nice devrimler statüko olmuşlardır, nice dönüşümler tutuculuk burgacına kapılmışlardır.

Nice inançların beyin ve belleklerdeki kaleleri düşmüştür. Yeni kalekollar yapılmakta sarplara, geçmişsiz ama gelecekli, bugünlü.

Nice yıldızlar vardı gözünde büyüttüğün, bir düş kırıklığı oldular yakınlarına varınca; nice kara delikler keşfettin içleri dert ve ders doluydu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Damal'ın Dağı'nda Atatürk mucizesine tanıklık ve Gündeş'te gördüklerim… 09 Temmuz 2019 | 700 Okunma Dağlara sor bir de… 06 Temmuz 2019 | 197 Okunma Benlik, intihar ve kolektif narsisizm çözümlemeleri… 02 Temmuz 2019 | 225 Okunma Makalat ve Tarih-i Taberi'ye göre Adem'in yaratılışı ve coğrafya cehale 29 Haziran 2019 | 827 Okunma Bayburt, davet ve Dedem Korkutça sözümleme… 25 Haziran 2019 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar