Soykırımı inkâr etmişim, ırkçılık yapmışım, nefret suçu işlemişim...

25 Eylül Salı günkü "Keğanılı Mahmut Ağa... Kuvay-ı Millîye'nin ilki..." başlıklı yazımı hatırlayanlarınız olacaktır. İşte bu yazımı https://hyetert.org adlı web sitesi de...

25 Eylül Salı günkü "Keğanılı Mahmut Ağa... Kuvay-ı Millîye'nin ilki..." başlıklı yazımı hatırlayanlarınız olacaktır. İşte bu yazımı https://hyetert.org adlı web sitesi de alıp yayımlamış. Yayımlamış ya üstüne şu uyarıyı koyarak yapmış bunu:

"HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz."

Yani ben ırkçılık yapıyormuşum, nefret suçu işliyormuşum... Ve daha da önemlisi "Soykırım İnkarcılığı" yapıyormuşum...

Hangi soykırımı inkâr ediyormuşum ben, hangisini olacak tabii ki şu meşhuur "Ermeni Soykırımı"nı...

Yani Ermeni fena huylanmış yazımdan... Her huylanmayı ciddiye almayız ama bu web sitesi öyle sıradan bir site değil. Bu "hye tert" İstanbul'daki Ermeni Patrikhanesi'nin ve dünyanın en güçlü lobilerinden biri olan uluslararası Ermeni lobisinin yayın organı konumundaki bir site.

E peki ne vardı o yazımda bunları bu kadar kızdırıp ürkütecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Damal'ın Dağı'nda Atatürk mucizesine tanıklık ve Gündeş'te gördüklerim… 09 Temmuz 2019 | 697 Okunma Dağlara sor bir de… 06 Temmuz 2019 | 196 Okunma Benlik, intihar ve kolektif narsisizm çözümlemeleri… 02 Temmuz 2019 | 223 Okunma Makalat ve Tarih-i Taberi'ye göre Adem'in yaratılışı ve coğrafya cehale 29 Haziran 2019 | 823 Okunma Bayburt, davet ve Dedem Korkutça sözümleme… 25 Haziran 2019 | 198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar