YPG ile dost PKK ile düşman... Yersen!

PKK nerede üstleniyor? Kandil’de. Kandil nerede? Kuzey Irak’ta. Kuzey Irak’ın kontrolü kimde? Barzani’de. Barzani kimin adamı? Amerika’nın. Bitmedi... PKK kurulduğu günden itibaren atacağı her adımı 12...

PKK nerede üstleniyor?

Kandil’de.

Kandil nerede?

Kuzey Irak’ta.

Kuzey Irak’ın kontrolü kimde?

Barzani’de.

Barzani kimin adamı?

Amerika’nın.

Bitmedi...

PKK kurulduğu günden itibaren atacağı her adımı 12 Eylül’den sonra Beka Vadisi’ne yerleşmesinden tut Kandil’e geçene kadar önayak olan, 1990’larda karadan havadan teçhizat da dahil her türlü yardımı yapan, Öcalan’ı yıllarca besleyip miadı dolunca Kenya’da paketleyip hayat sigortası yaparak teslim eden kim?

Amerika.

Her türlü organik bağı tespit edilen ve belgelenen PKK’nın Suriye kolunu bizzat başkan yardımcısının ağzıyla resmi olarak Suriye’de “müttefik” ilan eden kim?

Amerika.

O Amerika önceki gün üç PKK’lı (Cemil Bayık, Murat Karayılan, Duran Kalkan) teröristin kellesine ödül koyduğunu duyurdu.

Terör örgütünün bir koluyla müttefik, öteki koluyla düşman...

Yersen!

Amerika, PKK’ya karşı böyle bir hamle yaparak YPG/PYD’yi perdelemeye çalışıyor.

Ama biz yemiyoruz. Zira yediğimiz kazıklardan ziyadesiyle doyduk, tokuz. PKK’lılara gelince... O üç PKK’lı “son kullanma tarihleri” dolana kadar, değil Kuzey Irak’ta, Beyaz Saray’ın kapısına gelse dokunmaz Amerikalılar.

Bir de ne tesadüf değil mi; Amerika Cemil Bayık’ı arıyor, Duran Kalkan’ı arıyor, Murat Karayılan’ı arıyor ama son dönemde PKK’nın en kanlı eylemlerinin arkasındaki örgütün beyni Fehman Hüseyin’i (Bahoz Erdal) aramıyor!

NOT: Kandil’den Suriye’ye geçerek YPG’yi kuran kadroların başındaki Bahoz Erdal bir Suriyeli.

ARNAVUT KALDIRIMININ ÜSTÜNE ASFALT DÖKMEK NASIL BİR ÇAPSIZLIKTIR?

Atalar Caddesi, İstanbul-Kartal’ın en eski caddelerinden biridir. Semtin eski adı Rahmanlar’dı hatta. Ben orada doğdum büyüdüm. Kartal Belediyesi Atalar Caddesi’ndeki Bergama taşlı yolun üstüne asfalt dökmüş. Dün gittim gördüm. İçim parçalandı. Kışın buz tutuyormuş. Hendek, çukur oluşuyormuş. Kazalara sebebiyet veriyormuş. Vatandaş yaralanıyormuş. Zannedersin Atalar Caddesi Grönland’da! İstanbul’a yılın kaç günü kar yağıyor? Ne hendeği, ne çukuru, hangi kaza? Küçücük bir cadde orası, TEM otoyolu değil! Çok yazık gerçekten çok yazık. CHP’li belediye başkanı giderayak unutulmaz bir iz bırakmış arkasında.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Acaba kaç çürük bina imar barışından faydalandı 09 Şubat 2019 | 137 Okunma Kartal'da o şekilde çökecek çok bina var! 08 Şubat 2019 | 364 Okunma Meclis Başkanlığı için en güçlü üç aday... 07 Şubat 2019 | 684 Okunma 'Umut' şimdi öldü! 06 Şubat 2019 | 219 Okunma Erdoğan'ın en büyük silahı... 03 Şubat 2019 | 849 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar