Tıp Fakültesi bitirmek size dilediğinizi söyleme hakkı verir mi?

O kanal senin bu kanal benim gezip, son derece kendinden emin bir tonla “Korona bizim ırkta çok etkili olmuyor” diyen arkadaş maalesef maden mühendisi değildi, doktordu.

Virüsü kelle paçayla yok edeceğimizi savunan hanımefendi de ne yazık ki marangoz değil, doktordu.

Geçenlerde bir arkadaşımın Instagram’daki canlı yayınında bir “doktora” denk geldim. Tavsiyelerini, “bilgi” diye anlattıklarını dinlerken kulaklarıma inanamadım. Konuşan hekim mi kırıkçı Melek Abla mı emin olamadım. Bir Google yaptım, sahiden hekimdi. “Enfeksiyon Hastalıkları” bir uzmanlık alanıdır!

Tıp fakültesi bitirmiş olmak -hele ki bir salgın ortamında- size her aklınıza geleni söyleme hakkı vermez. Korona salgınıyla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında rica ediyorum sadece ilgili uzmanlar konuşsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.489 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar