Tek ses

Şüphesiz teröre karşı verilen toplumsal tepki çok değerli. Şiddetin durması, terörün lanetlenmesi adına alınan her türlü sivil inisiyatifi başımın üstüne koyarım. Barış ve...

Şüphesiz teröre karşı verilen toplumsal tepki çok değerli. Şiddetin durması, terörün lanetlenmesi adına alınan her türlü sivil inisiyatifi başımın üstüne koyarım. Barış ve kardeşlik adına düzenlenen bütün samimi eylemlere (yürüyüş, miting...) hem saygı duyar hem de destek olmaya çalışırım.

*

Pazar günü Yenikapı’da bir miting düzenlendi. Adı: Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses. Teröre karşı ortak bir toplumsal duruş sergilemek gibi kutsal bir amaç taşıdığını sandığım bu harikulade girişimi sonuna kadar seyrettim.

*

Fakat ne acı ki, “Teröre Karşı Tek Ses” mitinginin içinden AK Parti mitingi çıktı! Cumhurbaşkanı ve başbakanı aynı meydanda konuşturmak için keşke başka bir yol bulsalarmış. Teröre karşı tek ses olacaksak ki hiç şüphe yok, olmalıyız. Ama bu bir AK Parti projesi değil bir Türkiye projesi olmalıydı.

Cumhurbaşkanımız böylesine hayati bir mevzuda sadece AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın, AK Partili Büyükşehir Belediyesi’nin topladığı kalabalıklara değil, tüm siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, üniversitelere, sanatçılara, sporculara, fikir önderlerine, aydınlara hitap etmeliydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.489 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar