Şiddet sarmalı

Halı saha maçında bıçaklar çekildi... Anaokulunda yumruklar konuştu... Evlendirme dairesi önünde silahlı kavga...

Farkında mısınız dünyanın hiçbir yerinde bir araya gelmeyecek kavramlar Türkiye’de bir araya geliyor. Artık milletçe hastalandığımızı kabul etmenin zamanı geldi de geçiyor. Neredeyse haftada 3 gün aynı şeyi yazıyorum. Yazmaya da devam edeceğim. Kadın, çocuk, bebek, yaşlı, kedi, köpek fark etmiyor. Mağdurlar sürekli değişirken Türkiye her geçen gün daha da vahim bir şiddet sarmalında adeta can çekişiyor. Önünüzde iki seçenek var: Ya sıra size gelene kadar sessizce bekleyeceksiniz ya da bu şiddet salgınına karşı sesinizi yükselteceksiniz. Karar sizin.

LA FONTAİNE’DEN MASALLAR...

Ankara’da dolaşan bir söylenti var, bakıyorum son birkaç haftadır baya dillendi. Neymiş, yeni bir Türkiye İttifakı kabinesi kurulacakmış. O kabinede bilmem kaç CHP’li, bilmem kaç İYİ Partili bakan yer alacakmış. Arkadaş siz şaka mısınız yahu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.484 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar