Özel hayat üzerinden 'siyaset' yapan aşağılıktır!

2010’da televizyonda program yapıyordum. Baykal’a yönelik kaset komplosu kurulmuştu. O gün televizyon ekranlarında, köşelerinde “ahlakçılık” yapan ahlaksızlar vardı.

Sonuçta bu ahlaksızların da verdiği destekle bir FETÖ kumpası daha başarıya kavuşurken ana muhalefet partisinde genel başkan değişti. FETÖ’nün en büyük pisliklerinden biriydi bu, özel hayat üzerinden insanları yok etmek, kumpas kurmak, operasyon çekmek! Fakat görüyorum ki FETÖ’den sonra da bu pisliği devam ettirmeye çalışanlar var. Bu soruyu daha önce de sormuştum, tekrar soruyorum: FETÖ’cülük suç da FETÖ’nün taktiklerini, söylemlerini, eylemlerini bizzat uygulamak, devam ettirmek serbest mi? Muhatabı, öznesi kim ya da hangi kurum olursa olsun; ister gerçek olsun, ister dedikodu... Özel hayat üzerinden “konuşan”, “eleştiren”, yorum yapan, sözüm ona “espri” yaparak bir dedikodunun yayılmasına vesile olan alçaktır. Bu kadar net söylüyorum.

İSTANBUL SEÇİMİYLE İLGİLİ KONUŞMAYAN PKK’LI TERÖRİST KALDI MI?

Bese Hozat, Karayılan, Apo derken dün Cemil Bayık da konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’yla ilgili PKK’dan konuşmayan, yorum yapmayan, görüş bildirmeyen terörist kaldı mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.488 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar