Orası müşteri hizmetleri temsilciliği mi?

Hatırlıyor musunuz Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün “hava kuvvetleri imamı”, 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numaralı ismi Adil Öksüz'ün 21 Temmuz 2016'da saat 10:22’de ABD’nin...

Hatırlıyor musunuz Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün “hava kuvvetleri imamı”, 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numaralı ismi Adil Öksüz'ün 21 Temmuz 2016'da saat 10:22’de ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’ndan arandığını duyurmuştu?

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin buna yanıtını hatırlıyor musunuz?

“Vizesini iptal ettiğimizi bildirmek için aradık.”

Amerikalılardan böyle bir yanıt gelince sorduk: Her vizesi iptal edileni arıyor musunuz?

Bu soruya verdikleri yanıtı hatırlıyor musunuz?

Hatırlayamazsınız!

Çünkü bu soruya hiçbir zaman cevap vermediler, veremediler.

Bu yetmezmiş gibi şimdi de, FETÖ’nün MİT TIR’ları tezgahını hazırlayan görevlilerin imamları oldukları tespit edilen iki üst düzey teröristin de bu süreçte ABD Büyükelçiliği ve İstanbul’daki başkonsoloslukla telefonla irtibata geçtikleri ortaya çıktı.

Ne acayip iş değil mi?

Senin-benim vize almak için aylar önceden randevu almamız, randevu günü sabahın köründe kapısına dikilip saatlerce sıra beklememiz, olası bir aksilikte başvurumuzun akıbetini öğrenebilmek için adeta kanser olmamız gerekirken FETÖ’cüler için Amerikan büyükelçiliğine/başkonsolosluğuna ulaşmak-konuşmak kendi evini arayıp, karınla çocuğunla konuşmaktan daha kolay.

Zannedersin Amerikan sefareti değil, FETÖ müşteri hizmetleri temsilciliği!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.488 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar