Ölümden değil yaşamdan yana

Anadolu’da görev yapan bir polis şöyle yazmış: “Evet, haklısınız biz artık ölmek istemiyoruz. Yanlış anlamayın: Korktuğumuzdan, çekindiğimizden asla değil... Bu ülkeye, bu vatana, 30...

Anadolu’da görev yapan bir polis şöyle yazmış: “Evet, haklısınız biz artık ölmek istemiyoruz. Yanlış anlamayın: Korktuğumuzdan, çekindiğimizden asla değil... Bu ülkeye, bu vatana, 30 yıldır çözülemeyen bir meselenin çözümüne ölerek hizmet edemeyeceğimizi anladığımızdan...”

*

Yandaş dostlara benden bir kıyak... Sürekli 1990’lara benzetilen bugünün Türkiye’sinde bir fark arıyorlar ya... Al sana en büyük fark: Türkiye insanı ölümden yana değil, yaşamdan yana bir irade koyuyor artık ortaya... Vatan uğruna ölmek yerine, o vatanın üzerinde barış içinde kardeşçe yaşamak istiyor. “Bizde kimseye feda edecek evlat yok... Kalmadı...” diyor.

*

Hamasete doydu bu millet. Korunması gereken en kutsal şey insan hayatıdır. Bak ne soruyor Ayşe Teyze: Madem kredi kartıyla ödenebiliyordu vatan borcu, niye benim oğluma canıyla ödettiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.488 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar