Mutluluk zirvesi

Türkiye’yi saran arena furyasına dair eleştirimi 2 sene önce bu köşede yazmıştım. O gün bana, “Yapılan hizmetleri bile eleştiriyorsun, yazıklar olsun” diyenler geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan...

Türkiye’yi saran arena furyasına dair eleştirimi 2 sene önce bu köşede yazmıştım. O gün bana, “Yapılan hizmetleri bile eleştiriyorsun, yazıklar olsun” diyenler geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan bu “arena garabetini” dile getirince bir anda 180 derece dönüp bizimle aynı noktaya geldiler.

Hoş geldiler!

Doğru doğrudur.

Geç de olsa kurtulduk bu arena saçmalığından.



Tam da bu süreçte Beşiktaş’ın Vodafone Arena olan stat adını ne yapalım diye tartışırken Gazeteci Mehmet Ayan dostum yine şahane bir tespit yaptı: “O stat Türkiye’nin Mutluluk Merkezi” dedi.

Stadımızın yeni adı Vodafone Park oldu ama Ayan’ın bu mutluluk merkezi analizi Beşiktaş’ın bu yılki başarısını adeta özetler nitelikteydi.

Mehmet Ayan, “Beşiktaş’ın yaptığının hissiyat mimarisi” diyordu.

Beşiktaş’ın başarısı tam da buydu.

Taraftarından medyaya, rakiplerinden hayatın futbol dışında kalan alanlarına kadar tamamıyla hisler üzerinden inşa edilen bir başarı.

Başkan Orman bunu bir konuşmasında şöyle tarif etmişti: “Türkiye’deki klasik futbol yöneticiliği tarzı rakip taraftarları mutsuz ederek kendi taraftarını mutlu etmek şeklinde. Biz bunu yapmıyoruz. Yapmayacağız. Kendi taraftarımızı mutlu etmek için varız. Ama başkalarını mutsuz etmek için yokuz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.488 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar