Mesele gerçekten su zammı mı?

İBB Meclisi’ndeki AK Partili ve MHP’li üyeler İmamoğlu’nun suya zam kararına onay vermeyince zam yapılmadı. Öncelikle vatandaşın cebinden daha az para çıkmasına vesile olan her kim olursa olsun teşekkür boynumuzun borcu.

Ancak anlamadığım bir şey var.

İBB’nin kısa süre önce onaylanan bütçesinde bu su zammı olduğu halde aynı belediye meclisi üyeleri bu bütçeyi neden onayladılar? Akılları yeni mi başlarına geldi yoksa bir yerden talimat mı aldılar? İmamoğlu’nun göreve gelir gelmez suya zam yapma kararını en sert eleştirenlerden biriyim.

Hâlâ da aynı noktadayım. Lakin İBB Meclis’inin AK Partili ve MHP’li üyeleri bunu siyasi bir tavır olarak değil de gerçekten vatandaşı düşündükleri için aldılarsa çıkıp yiğitçe aynı duruşlarını ülke genelinde yüzde 60 oranında zam yiyen elektrik ve doğalgaz için de göstermelidir. Çok bir şey de beklemiyoruz. Bir tek AK Partili-MHP’li belediye Meclis üyesi çıksın doğalgaza-elektriğe yapılan zammı eleştirsin kafi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.484 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar