Maşayı değil tutan eli bulun!

Gazete basan güruhun başındaki zırzopu divan kurulu üyeliğine seçerek ödüllendiren AK Parti bu sefer gerekeni yaptı: Ahmet Hakan’a saldıran şehir eşkıyaları AK Parti üyeliğinden...

Gazete basan güruhun başındaki zırzopu divan kurulu üyeliğine seçerek ödüllendiren AK Parti bu sefer gerekeni yaptı: Ahmet Hakan’a saldıran şehir eşkıyaları AK Parti üyeliğinden çıkarıldı.

*

Ancak bu kadar yetmez! Ahmet Hakan’a düzenlenen saldırı “trafik kavgasına” indirgenerek 4 tane serseriye ihale edilip kapatılamaz... Kapatılmamalıdır.

*

İnsanları aptal yerine koymaktır bu: Gece saat 2’de ne trafiği? Hangi trafik? Herkes biliyor ki bu 4 meczup Ahmet Hakan’a saldırıyı kendi başlarına planlamadı. Birilerinden talimat aldılar. Kim o birileri?

*

7 sülalemizin telefonlarını dinleyen, sosyal medya hesaplarımızdan tut mesajlarımıza kadar didik didik eden “kamu personeli arkadaşlar” bir zahmet oturup çalışsınlar ve bu organize suç örgütünün ipliğini pazara çıkarsınlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.488 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar