Marifet iltifata tabidir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dün Bodrum’da kimselerin dokunmaya cesaret edemediği para babalarının kaçak yapılarını yıktı. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Bakan Kurum’u...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dün Bodrum’da kimselerin dokunmaya cesaret edemediği para babalarının kaçak yapılarını yıktı. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Bakan Kurum’u kutluyorum.

Kutlamasına kutluyorum da maalesef bu ülkede böyle gözü kara adamların sonunu biliyoruz. Kurum’un dün ayağına bastığı sermaye sahipleri muhtemelen onun bakanlıktan alınması için canlarını başlarını ortaya koyacaktır. Allah yardımcısı olsun.

BEN SANA SEN DEMEDİM!

Rahmetli Yaşar Kemal’le ilk tanıştığım gündü. İstanbul’daki Fransız başkonsolosluğundaki bir davette yanına yaklaşıp selam verdim ve sohbete başladık. O dönem yaptığım televizyon programına davet ettim “Televizyona çıkmam, çıkmıyorum” diye cevap verince, gayrı ihtiyari sebebini sordum.

Hayatım boyunca unutamayacağım bir cevap verdi: “Biraz televizyon seyret anlarsın!” Yaşar Kemal’in yıllar önce bana söylediği bu söz aslına bakarsanız Türkiye televizyonlarının bugünkü halini de nefis özetliyor. Dün bir tartışma programına denk geldim. Bağırış, çağırış kıyamet kopuyor.

Ortada tartışmadan başka her şey var. Bir ara tartışan daha doğrusu bağrışanlardan biri diğerini terbiyeye davet edip “Bana sen diye hitap etme!” deyince öteki cevap verdi “Ben sana sen demedim!”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.484 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar