Kontrollü ihanet

15 Temmuz gecesini yaşayan, o geceden sonra ortaya çıkan bilgileri, belgeleri, konuşmaları duyan ortalama zeka sahibi bir insanın darbe girişimine kontrollü deme şansı yoktur.★Sedat Ergin dün köşesinde o gece Ankara’dan...

15 Temmuz gecesini yaşayan, o geceden sonra ortaya çıkan bilgileri, belgeleri, konuşmaları duyan ortalama zeka sahibi bir insanın darbe girişimine kontrollü deme şansı yoktur.



Sedat Ergin dün köşesinde o gece Ankara’dan havalanan taarruz helikopterlerinin pilotları arasında geçen konuşmaları yayımladı.

FETÖ’nün yıllarca o günler için eğittiği kendi halkına, ordusuna düşman bir militan kadronun nasıl gözlerinin döndüğünü okurken insanın tüyleri diken diken oluyor.



Tankın içinden çıkan emniyet müdürünü unuttuk mu? Askerlerle birlikte Telekom binasını basmaya giden bilişim uzmanı, mühendis namussuzları unuttuk mu? 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü’nün koridorlarında dolaşan sivil kıyafetli, darbeyi koordine eden ‘abileri’ unuttuk mu?



250’den fazla şehit verdik o gece...

O insanların analarının, çocuklarının, kardeşlerinin, eşlerinin gözlerine bakıp o gece için “kontrollü darbe” demek nasıl bir aymazlıktır?



15 Temmuz gecesi yaşanan FETÖ darbe girişimi “kontrollü darbe” değildi ama o gün başlayan ve bugüne kadar devam eden ihanet belli ki son derece kontrollü gidiyor!

Biz bakkalı, nalburu, gazeteciyi “FETÖ’cü” diye tutuklayıp, örgütün en büyük finansörlerini “iş adamı” diye serbest bırakırken neredeyse tamamı yurt dışına tüyen elebaşları ellerini ovalıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.485 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.125 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar