Komünizm bu değil!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde PKK terör örgütünün yola tuzakladığı mayına basan 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda yaşamını yitirdi. PKK aynı alçak PKK!

Ne ilk kez çocuk katlediyorlar ne de son olacak. Terör örgütünün kanlı geçmişinde yüzlerce çocuk-bebek cinayeti var.

PKK terörü bu da böylesine alçakça bir saldırıyı bile kınarken lafı eveleyip geveleyenlere ne diyeceğiz? Dersim’in Komünist Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu benim çok sevdiğim, duruşunu-söylemlerini-icraatını beğendiğim bir siyasetçidir. Lakin kendi şehrindeki bu terör saldırısıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşım yaptı:

“Dersim’in Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç köyü kırsalında meydana gelen patlamada 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu adlı çocuklarımız yaşamını yitirmiştir. Ailesi başta olmak üzere tüm Dersim halkının başı sağ olsun.”

Bu nedir Fatih Başkan? Bu iki minik yavrunun canını alan patlama volkanik patlama mı? Doğal afet mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.484 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar