Kimin fikriyse Allah razı olsun!

İkidir markette kasiyerle müşteri arasında sigara paketi tartışmasına denk geliyordum. Müşteri sigara paketini beğenmiyor, değiştirilmesini istiyor, kasiyer duruma isyan ediyor. Önceki gün bizim mahalledeki büfede benzer bir tartışma yaşandı. Müşteri kadın kasadaki dükkan sahibine “Beni kan tutuyor,” diyerek başka pakette sigara istedi.

Adamcağız değişti, bu seferde kangrenli ayak fotoğraflı pakete denk gelince kadın “Bu ne ya? Bu da olmasın, iğrenç!” deyip paketi elinden attı. Büfeci haklı olarak delirdi tabii: “Kardeşim siz içtiğiniz şeyin ne yaptığını bilmeden mi içiyorsunuz? İçince başınıza ne geleceğini biliyorsunuz.

İşim var gücüm var size fotoğraf beğendirmekle mi uğraşıcam?” Sigara paketlerinde bu yeni uygulama kimin fikriyse Allah bin kere razı olsun. Millete bundan daha büyük bir hizmet yok.

'Kader diyemezsin sen kendin ettin'

YSK Başkanı Sadi Güven “Türkiye’nin yarısını bana düşman ettiler,” demiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.489 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar