İnsanlar canıyla cebelleşirken 'Siyaset' yapabilmek

Her gün onlarca insanımızı kaybediyoruz, yüzlerce insanımız canıyla cebelleşiyor, binlercesi hastalıkla mücadele ediyor.

Türkiye büyük bir küresel salgınla mücadele ederken hâlâ “siyaset” yapılmasına, siyaset konuşulmasına inanmak güç. İnsanlar can çekişirken, hastanelerde bir kişiyi hayatta tutabilmek adına binlerce sağlık personeli canını ortaya koyan bir mücadele verirken, bir kesimin CHP’li belediyelere öteki kesimin de hükümeti hedef alıp “fırsat bu fırsat” deyip dalmasına akıl sır erdirmek mümkün değil.

Önce şunu hep birlikte anlayalım olur mu: Hastanelerde binlerce insanın hayatta kalması için bu ülkede herkesin, elbette gücü yettiğince; kimi parasıyla kimi duasıyla ama hep birlikte bu mücadeleye el vermesi şart. Şeffaf bir kampanya olsun, yardımlarımızın nereye nasıl yönlendirildiğini bilelim. Bunlara hiçbir itirazımız yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.488 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar