Havalanından giriş çıkışlarla ilgili daha sert tedbirler alınmalı!

Şeyma’nın (Subaşı) sevgilisi dün haklı olarak küçük çaplı bir ayaklanmaya sebep oluyordu az kalsın. İddia oydu ki, İtalyan sevgili Yunanistan üzerinden İtalya’dan Türkiye’ye girmiş....

Çift bütün gece İstanbul’da alemlere akmıştı. Türkiye’de böyle bir teyakkuz varken bu haber ortalığı ayağa kaldırdı. Şeyma “İtalya’dan gelmedi, İsrail’den geldi. Orada da karantina altına alındı” diye açıklama yaptı. Fakat çok da fark etmez.

Sağlık Bakanlığı hangi ülkeden gelirse gelsin herkes için 14 gün karantinayı zorunlu kılıyor. İtalyan arkadaşımızın İsrail’de karantinadan çıkıp uluslararası havaalanları üzerinden Türkiye’ye giriş yapması bu süreçte enfekte olma riskini azaltmıyor.

Havaalanından inip sosyal hayata karışmak sorumlu bir vatandaş davranışı değil. Dolayısıyla insanlar kaygılanmakta haklı. Burada tabiİ esas sorun bu örnekten yola çıkarak Türkiye’ye yurtdışından giriş çıkışlarla ilgili acilen tedbirlerin sıkılaştırılması gerekliliğidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.485 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar