CHP'nin adayı Nusrettin Sözen deyin de tam olsun!!!

Yerel seçim yaklaşırken meslektaşlarımızın İşkembe-i Kübra’dan aday sallama huyu artık iyice sapıttı. MHP’nin adayı Bedrettin Dalan diye bir haber çıktı dün... Dalan hemen yalanladı. Bu...

Yerel seçim yaklaşırken meslektaşlarımızın İşkembe-i Kübra’dan aday sallama huyu artık iyice sapıttı. MHP’nin adayı Bedrettin Dalan diye bir haber çıktı dün... Dalan hemen yalanladı. Bu gidişle “Nurettin Sözen geri dönüyor” diye haber yapılırsa şaşırmayın. Kıymetli arkadaşlarım, değerli büyüklerim sallamayın demiyorum, siz yine sallayın ama Allah aşkına biraz insaflı sallayın.

BİNALİ YILDIRIM ASLA ADAY OLMAZ!

50 kere yazdık lakin devletin haber ajansı da dahil bazılarını ikna etmek mümkün olmuyor. Binali Yıldırım belediye başkanlığına aday olmak istemiyor. Hiçbir şartta olmayacak. Hatta ne zaman birileri bu konuyu açsa ya da yazsa Yıldırım’ın yakın çevresi devreye girip yalanlıyor. Hâlâ neden Binali Yıldırım’ın adaylığını konuşuyoruz anlamış değilim. Geçenlerde Binali Bey’e rastladım. Ona da sordum. “Aday mısınız?” diye... Çok net bir şekilde böyle bir görevi istemediğini, Meclis Başkanlığı’nda çok mutlu olduğunu, burada yapılacak çok işi, hedefi olduğunu anlattı. Daha ne desin anlamıyorum ki!

MUHARREM İNCE OLMAZSA EN DOĞRU İSİM GÜRSEL TEKİN

CHP yönetimi şayet Muharrem İnce’yi aday göstermezse ki bütün işaretler bu istikamette; en doğru aday Gürsel Tekin. Tekin hem teşkilata hem de İstanbul’a hakim aynı zamanda da sokakta karşılığı olan bir isim. Aday adaylığını iki ay önce açıkladı ve o günden beri sokak sokak çalışıyor. Gürsel Tekin’i Türkiye, CHP İstanbul İl Başkanı olarak tanıdı. Kılıçdaroğlu’yla birlikte aday oldukları yerel seçimde CHP’nin İstanbul’da aldığı rekor oyda Tekin’in payı çok büyüktü. İlçe belediyelerinde aday belirleme sürecinde de katkısı olacaktır. Üstüme vazife değil ama adı geçen adaylar arasında Gürsel Tekin’den daha doğru bir isim yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.485 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar