Çay, kek ve 295 bin lira!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş o tuhaf kamu spotuyla ilgili eleştirilere dün cevap vermiş: “Kadın kocasına bir çay getirmiş, bir kek getirmiş... Buna bile tahammül edemiyorlar. Getirmeyecekmiş efendim! Öyle...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş o tuhaf kamu spotuyla ilgili eleştirilere dün cevap vermiş: “Kadın kocasına bir çay getirmiş, bir kek getirmiş... Buna bile tahammül edemiyorlar. Getirmeyecekmiş efendim! Öyle şey olur mu?

Bizim medeniyetimizde kadın görevini yapacak, erkek görevini yapacak. Aile bağları bu şekilde yok edilmeye çalışılıyor.” Sayın Erbaş, bizim medeniyetimizde kadının erkeğe hizmet gibi bir “görevi” yok. Öyle bir “görev” varsa sizin zihniyetinizde var, medeniyetimizi bu işe karıştırmayın lütfen. Ayrıca kadını erkeğin hizmetçisi gibi gören bir kurumu aile sanmak ne sosyal ne duygusal ne de psikiyatrik açıdan mümkün.

Bu arada dün BirGün’den İsmail Arı’nın haberinden öğrendik ki Diyanet çok tartışılan o video için 295 bin TL ödemiş. O videoyu piyasanın en kazıkçı yapımcısına çektirsen 30 bin liradan fazla etmez. Sayın Diyanet İşleri Başkanı çayı keki bıraksın da bize bir zahmet şu 295 bin lirayı açıklasın.

RABİA NAZ'IN ÖLÜMÜNÜ AYDINLATMAK DEVLETİN NAMUS BORCUDUR!

Rabia Naz’ın babasının kızına otopsi yapılırken çekilen görüntülerini seyrettiniz mi? Yüreğiniz bu acıya dayanabilirse seyredin. Allah aşkına bu ülkede 11 yaşında bir kız çocuğunun şüpheli ölümü 1 buçuk yıldır nasıl olur da aydınlatılamaz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.484 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum