'Bu fotoğraf kimin eseri?'

Kadına şiddet, çocuğa şiddet, yaşlıya şiddet, hayvana şiddet, hastanede şiddet, askerde şiddet, karakolda şiddet, sokakta şiddet, statta şiddet, Meclis’te şiddet, şehit cenazesinde şiddet, medyada şiddet, sosyal medyada şiddet...

Türkiye şiddet sarmalında can çekişirken dün bu sefer bir okulda çekilen şiddet görüntüleriyle sarsıldık: Bir öğretmen tüm öğrencilerin gözü önünde iki öğrencisine şiddet uyguluyordu.

Çok değil, bir ay önce anaokulunda şiddet görüntülerine şahitlik etmiş bir toplum için ilkokulda şiddet beklenmedik durum değildi aslında... Sahi ne oldu o anaokulunda şiddet uygulayanlara? Hapisteler mi?

Peki üç ay önce internete düşen, öğretmenine sınıfta şiddet uygulayan lise öğrencileri nasıl bir ceza aldılar? Daha doğrusu aldılar mı? Öğrencilerini tüm okulun gözü önünde döven öğretmenin MEB tarafından yöneticilik görevi alınmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.485 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar