Belediye Başkanı gibi Belediye Başkanı!

Son Ankara seyahatimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la yaklaşık iki saat oturduk. Şöyle söyleyeyim, Mansur Başkan bu şekilde devam ederse Ankara’nın efsane belediye başkanlarından biri olarak adını tarihe yazdırır.

Adamın hayatında Ankara’dan daha önemli bir şey yok. “Gece bazen uykum kaçıyor telefonu açıp şikayetleri takip ediyorum” diyor. Ankara ile yatıyor Ankara ile kalkıyor. Şehrin her sokağını avucunun içi gibi biliyor. Nerede ne sorun var, kim ne yapıyor hakim. Samimi tarzı inandırıcılığını da artırıyor.

Son derece dengeli. Saygılı. Arkasında Atatürk tablosu var. Onun solunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi, sağında ise genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun... 1 saat canlı yayın yaptık en az Ankaralılar kadar ülkenin diğer yerlerinden de destek mesajı geldi. Son yıllarda bu kadar sevilen bir siyasetçi ilk kez görüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.488 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum