Bebek katilinden kahraman yaratmak

MİT ve TSK’nın ortak operasyonuyla PKK terör örgütünün kilit isimlerinden biri Kuzey Irak’ta etkisiz hale getirilmişti. Önceki gün haberle ilgili Amerika’nın etkili gazetelerinden New York Times’ın...

MİT ve TSK’nın ortak operasyonuyla PKK terör örgütünün kilit isimlerinden biri Kuzey Irak’ta etkisiz hale getirilmişti. Önceki gün haberle ilgili Amerika’nın etkili gazetelerinden New York Times’ın paylaşımını gördünüz mü?

“Türkiye, Irak'a düzenlediği hava saldırısında PKK'lı lideri öldürdü. Ancak bu Kürt militan; IŞİD tarafından tehdit edilen Kuzey Irak'taki Yezidiler için bir kahramandı, çünkü onlara yardım etmişti."

Operasyona Hakkari’de annesiyle beraber şehit edilen 11 aylık bebek Bedirhan’ın ismi verildi. Aynı günlerde ABD'nin destek verdiği Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun Yemen'in Sada kentinde düzenlediği saldırıda çoğu çocuk 50 kişi hayatını kaybetti. Ortaya çıktı ki saldırıda kullanılan bomba ABD tarafından tedarik edilmiş. Ünlü aktör Jim Carrey, yaşanan olaya tepki gösterince hadiseden tüm dünya haberdar oldu. Bakalım, bebek katili bir terör örgütünün eli kanlı militanına “kahraman” diyen Amerikan basını, bebek katili Amerikan hükümetini ne zaman “kahraman” ilan edecek?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Acaba kaç çürük bina imar barışından faydalandı 09 Şubat 2019 | 137 Okunma Kartal'da o şekilde çökecek çok bina var! 08 Şubat 2019 | 363 Okunma Meclis Başkanlığı için en güçlü üç aday... 07 Şubat 2019 | 682 Okunma 'Umut' şimdi öldü! 06 Şubat 2019 | 215 Okunma Erdoğan'ın en büyük silahı... 03 Şubat 2019 | 849 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar