Arınç ‘R’ yaptı!

Bülent Arınç’ın KHK’larla ilgili vicdani ve haklı bir tespit yapacağım derken gazın ayarını fazla kaçırarak yaptığı açıklama partisinden tepki gördü. Bugüne kadar nadiren geri...

Bülent Arınç’ın KHK’larla ilgili vicdani ve haklı bir tespit yapacağım derken gazın ayarını fazla kaçırarak yaptığı açıklama partisinden tepki gördü. Bugüne kadar nadiren geri vites yaptığına şahit olduğumuz Bülent Bey dün çok net bir “R” ile durumu kurtarma hamlesi yaptı.

Kabahati yine bir kısım medyaya atmaya çalışsa da Arınç gibi iyi bir hatip bile olsan, bazen kendine ne demek istedim değil, ne dedim diye sormalısın.

PRENS SELMAN'IN YANINDA KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEK!

Lindsay Lohan’la Suudi Arabistan Prensi Selman’ın aşk dedikoduları üzerine dün Lohan’ın babası konuşmuş: “Kızımın platonik ve saygılı bir ilişkisi var. Prens’in yanında kendini güvende hissediyor.” Saygılıyı anladım ama platonik kısmı biraz muamma. Prens mi Lindsay’a platonik, Lindsay mı Prens’e orasını anlamadım. Muhtemelen Prens yazılıyordur.

Ama baba Lohan’ın açıklamasındaki esas dram son kısmı. Kızının “yanında kendisini güvende hissediyor” dediği adam birkaç ay önce bir gazeteciyi özel uçakla kasap timi göndererek parçalara ayırtıp bavullara doldurarak katletmiş Suudi Prensi Selman! Yanında ne hissetse anlarım ama “güvende” hissediyorsa sıkıntı büyük.

KÂBE'DE BİLE 'ORADAYDIM TELAŞINA' DÜŞMEK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.488 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar