Ağaca saldırana ateşin çocuğu denmez

Ağustos ayında çıkan orman yangınlarını terör örgütü PKK üslendi. PKK’lıların açıklamalarını yayınlayan Nuçe Civan sitesinde İzmir’den Kütahya’ya...

Ağustos ayında çıkan orman yangınlarını terör örgütü PKK üslendi. PKK’lıların açıklamalarını yayınlayan Nuçe Civan sitesinde İzmir’den Kütahya’ya Balıkesir’den Muğla’ya kadar tüm yangınları örgütün yaptığı duyurulmuş.

Hatta orman yakan PKK’lı tim kendisine “Ateşin Çocukları” diyormuş. Ağaca, doğaya, yaşama saldırana, orman yakana o ormanda yüzlerce hayvanı katledene çiçeği, bitkiyi ateşe verene “ateşin çocuğu” denmez.

Bankamatik kuyruğunda çocuğuyla maaşını almak için sıra bekleyen askere arkadan yaklaşıp ensesinden vurana “özgürlük savaşçısı” denmediği gibi!

Neyin çocuğu dendiğini okuyucularıma saygımdan buraya yazmıyorum ama bu alçakların neyin çocuğu olduklarını hepimiz biliyoruz!

OKULLARIN TOPLADIĞI BAĞIŞLAR...

Okullar açılıyor, kayıt dönemi başladı. Velilerden istenen bağışlar nedeniyle her gün yüzlerce şikayet geliyor. Haklılar da. Anayasaya göre de MEB yönetmeliğine göre de bu şekilde zorla bağış toplamak suç. Gelin görün ki eğitimciler bu duruma isyan ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.484 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.504 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.108 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.124 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar