Saray korkusu Abdullah Gül’ü gömdü

ANALİZ SARAY KORKUSU ABDULLAH GÜL'Ü GÖMDÜ Önce bir dedikodu vermek istiyorum.“Dedikodu” diyorum, çünkü kanıtlamam olanaksız. Ancak Ankara'da kulağı hayli delik bir kaynağım “kesinlikle doğru”...

ANALİZ

SARAY KORKUSU ABDULLAH GÜL'Ü GÖMDÜ

Önce bir dedikodu vermek istiyorum.
“Dedikodu” diyorum, çünkü kanıtlamam olanaksız. Ancak Ankara'da kulağı hayli delik bir kaynağım “kesinlikle doğru” diye anlattı.
Erdoğan saraya çağırdığı önemli bir AKP'li isme “O üçünü kelepçeli görmek istiyorum” demiş.
Kaynağım “Demiş diyorum ama öyle sakin ifadeyle değil, öfkeyle öyle bağırmış ki sarayın camları zangırdamış” diyerek sözlerine destek verdi.
Kim peki bu üç kişi?
Biri bir dönem öncesinin en tepedeki ismi. Diğeri yine kısa süre öncesine kadar devletin en önemli icra makamını işgal eden kişi. Üçüncüsü ise AKP'nin kurucularından, demokrasinin kalesinin yöneticiliğini yapmış bir isim.
Öfkenin kaynağı ise bu üç kişinin cemaatle ilişkili olduğuna inanılması. Saray bu üçlünün gizliden gizliye kuyusunu kazdığına inanıyormuş.
Dedikoduyu bir kenara bırakalım, önceki gün yapılan bir toplantıya değinelim.
KALDER yani Kalite Derneği önceki gün AB konusunda bir toplantı düzenledi. Bu toplantının açılış konuşmasını 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaptı.
Gül daha sonra soru-cevaplı bir de sohbet toplantısına katıldı, Avrupa Birliği ile ilgili görüşlerini açıkladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar