“Paha”nın ne olduğunu da açıklayın

Bİ SORALIM BAKALIM Artık gerçekten çok sıkıldım. Başta saray olmak üzere, iktidar sözcülerinin ikide bir “Şöyle yaparız, böyle yaparız” diyerek dünyaya kafa tutuyor gibi görünmelerinden artık gına geldi.

Uçağımızı düşürüyor, “Sabrımızı taşırmayın” diyoruz.
PYD’ye 5 bin TIR silah ve mühimmat gönderiyorlar, “Gelmeyeyim oraya kırmayayım ayağını” diyoruz.
Amerika Başkanı “Kürtlere dokunmayın ekonominizi mahvederim” diyor yelkenleri indiriyoruz, sonra ilk fırsatta tekrar efelenmeye kalkıyoruz.
Bunun gibi daha sayısız örnek bulursunuz.
İktidarın artık bu emme basma tulumba gibi tavrının sadece içerdeki AKP tabanını etkilemek için olduğu konusunda hiçbir kuşku kalmadı.
Şimdi gündemde yine Fırat’ın doğusu var.
AKP Genel Başkanı, ağustos ayı içinde buraya girileceğini söyledi önceki gün.
Dışişleri için görevlendirdiği Mevlüt Çavuşoğlu da Erdoğan’ın sözlerini tamamladı.
Dedi ki; “Nasıl Afrin’den temizlendiyse, nasıl Cerablus’tan DEAŞ’lılar temizlendiyse; Fırat’ın doğusundan da YPG, PKK’yı temizleyeceğiz.”
Çok güzel, içimize su serpiliyor değil mi?
Çavuşoğlu, ardından daha da sert sözler söyledi.
“Fırat’ın doğusu ne pahasına olursa olsun temizlenecektir. Burada kararlılığımızda hiçbir şekilde değişiklik yoktur” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar