O kadın yazar, belediyede çalışmaya devam ediyor

YENİ ÖĞRENDİM Perşembe günü, “O kadın yazar belediyeden istifa etti mi ya da işten çıkarıldı mı?” başlıklı bir yazı yazmıştım hatırlarsanız.

Özeti şuydu; Yeni Şafak yazarı Özlem Albayrak, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurmuştu. Albayrak yazdığı yazının köşesine konmadığını belirterek yazısını da paylaşmıştı.

Yazının konusu CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezanın çokluğuna yönelik eleştiriydi.

Bu gerekçe ile istifa etmesinden sonra yandaş yazarlardan Ersoy Dede, “Özlem Albayrak’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığını, işten atılacağı için endişe ettiğini ama bunun gerçekleşmediğini” belirttikten sonra “Kendisi istifa etmezse hakkında dedikodu çıkabileceğini” söylemişti.

‘Pelikancılar’ın şefi olarak da bilinen Hilal Kaplan ise attığı bir tweetle Özlem Albayrak’ın BİMTAŞ’ta çalıştığını, belediye parasıyla Amerika’da dil eğitimine bile gittiğini ileri sürmüştü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.184 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.006 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.206 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.695 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar