Kuzey Otoyolu’nu ucuzlatın İstanbul trafiği rahatlasın

ÖNERİ Kuzey Otoyolu açıldığından bu yana eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor. Nedeni basit. Çünkü bu otoyolu kullanmaya kalktığınızda dünyanın parasını ödüyorsunuz....

İş bununla da bitmiyor, bu yolu kullananlar ödediği gibi, hiç kullanmayanlar da aslında para ödüyor.
Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Mersin’e Türkiye’nin her yerinde yaşayanlar hiç farkında bile olmadan otoyolu yapan AKP’li müteahhitlerin cebine para akıtıyor.
Çünkü anlaşma böyleymiş.
AKP’li müteahhitler, köprü ve yolları yapmışlar, şimdi yaptıkları masrafı çıkarmak için çok yüksek geçiş ücretleri uyguluyorlarmış.

Ama bu da yetmediği için sayın iktidarımız hasılatın gereken zamanda toplanabilmesi için günlük araç geçiş garantisi vermiş.
Bunları biliyorsunuz zaten.
Bütün bunların üstüne bu otoyolun yapılması için bir de İstanbul’un kuzey ormanları feda edildi.
Günlerdir savaş verdiğimiz Kazdağları’nda kesilen ağaç sayısı 200 bini bulurken, Kuzey ormanlarından 2 milyona yakın ağaç kesildi, bunu da unutmayalım.
Artık yol yapıldığına, köprüler de kurulduğuna göre bari bunları İstanbul’un yararına da kullanalım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar